Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google talk

_ultrAslan_

Öne çıkan mesajlar

yaf ben bunu indirdim hiç bnişe annamadım hiç bi özelliği yok mudur bunun ßæ.

baya güsel bişe sanıodum ama gördüm kadarıyla hiç bişe yok burda ![signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın.

Sosyal ağlarda paylaş

ben denemedim bile henuz msn varken şimdilik onun yeri yok pek.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

"less is more" diyebileceğim, her daim çalışan, küçücük fıçıcık.

İnternete çalıdırıp kapatma olayını getirmiş, uluslararası çalışanların telefon faturalarını düşürmüş 10sn.de login olan ve harika ses, görüntü kapasitesine sahip minimal kahraman.

Çocuk kreşi istiyorsanız (yok kinaye yapmıyorum gerçekten çocuk kreşi! Çocuk kreşi kadar renkli, abartı sayıda işe yaramaz eşya dolu ve küçük bir çocuk kadar sorunlu) sizi MSN'e alalım

Diğer yandan G.talk'ın populer olması MSN gibi bir şeye dönüşmesine sebep olabilir. Çoğunluğun istediğinin "iyi" olmadığını The Sims vakasında da gördük (ve her exp. ile görüyoruz) G.Talk kullanıcısı olarak programın ne MSN kadar popüler olmasını isterim ne de onun kadar işe yaramaz ve hiç kullanmadığım tonla gereksiz alet edevat ile dolmasını isterim... Google sadece -önceden Hello'ya koymuş olduğu- Picasa2 desteği ve P2P olayını G.Talk'a da koysun yeter. Kalanı süper çalışıyor[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet kullanışlı ve hızlı bir program bence. MSN'deki süs yok ama hızlı bir şekilde haberleşme için MSN'den çok daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 13 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
msnin bi mesajı yarım saatte gönderdiği anlarda çok işe yarıyor

Arkadaşımızın dediği gibi bu şekilde devam ederse sanırım çoğu kişi Google'a geçebilir. Eğer Google'da gerçekten güzel hizmet verirse ( vereceğinden şüphemiz yok ama ne olur ne olmaz) gayet kullanışlı bir ortam yaratabilirler.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...