zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: duman192, 12 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: her lafını sigaran var mı diyerek kesss:) güzel oluo bi süre sonra sinir olmaya başlar bu lafa sende devam edersin sölemeye uzar senden:) hoşuma gitti belki de bunu denerim.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sanırım bu önerilerin arasında en iyisi "seninle yatmak istiyorum" konseptli olan olacaktır. Bence de onu dene. Ben seninkine benzer bir durumdan böyle kurtulmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: zarek, 12 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: "off baydın tozol" en azından bi öneri bi yerlere varıyoruz gibi. bu arada allah belanı versin filan da dedim ben bu kıza anlamadı ağır bişey söyliyeceksem daha ağır bişey olmalı ama küfür değil küfürden daha kötü bişey. belkı guleceksın ama para at dıcem ben baska bır yerde kullandım ama belkı bu konuylada ıse yarar[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 para atma olayı çok saçma, beş kuruş veremem. hakketen değmez yani ona para atmak.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben onerı surdum onemlı olan bunların bırını denemen hak etsede etmesede bende bol vardı onu savusturdun sende baska sey varsa onu savustur kalbını kırmadan yap ben vıcdan azabı ıcndeyım sen olma bazen tabı bazense kendımı haklı buluyorum[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "burnumdaki tatak kadar bile sana değer vermiyorum" oreta seviye zekası olan bir insan senaryoyu gözünde canlandırıp ne demek istediğini anlar.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sarsıcı ancak mide bulandırıcı[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm [Bu mesaj zarek tarafından 13 Aralık 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hiç bi şeyi beğenmiosun bence oturup kndin düşün..madem bunlardan hiç biri işine yaramıo..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: MaUWw, 13 Aralık 2005 17:13 tarihinde demiş ki: hiç bi şeyi beğenmiosun bence oturup kndin düşün..madem bunlardan hiç biri işine yaramıo.. ben sarsıcı etkileyici bişey olsun böyle otursun kıza istiyorum gel sevişelim yok bi sigara versene bunlardan birini mi söyliyeyim yani ?[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "seninle bir metrekarenin icinde soludugum havanin bile bokuunu cikardin gitte bi nefes alayim" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 uzunluk alan ve hacim ölçü birimleri. böyle kibarca söylenecek bişey ama aslında kaba bişey boklu moklu bişey olmassa daha ii olur sonuçta ben bunu görcem sürekli[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zarek hiç birşeyi beğenmiyorsun... Kendin olma o zaman başka biri gibi davran, tavırlarını değiştir. Kız senden o zaman hoşlanmamaya başlar, ters ters hareketler yap. Zarek' i tanıyamaz hale gelsin, senin kim olduğunu unutsun. Huylarını tam tersi olarak uygula, sıranı değiştir, gittiğin cafeleri ve yerleri değiştir. Kısacası tanınmaz hale gel, daha da olmuyorsa kız hala sana aynı tepkileri veriyorsa. Kızı bana yolla ben hallederim, daha da yapacak birşey yok.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Jani, sanırım sen olayı tam anlamadın önceki konuyu ve bu konuyu tam olarak bir oku baştan rica ediyorum lütfen.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Okudum okudum da o zaman bu kız kusura bakma manyak mı? Anlamıyor mu hala? İstemiyorsan istemiyorsun bu kadar basit. Senin hareketlerini tavırlarını anlamıyorsa sorun onda.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) [Bu mesaj Janitschar tarafından 13 Aralık 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 benim bu işin içinden çıkamama sebebim de bu işte. öyle bi sigara versene dencek bişey değil komilk olsada iş hiç komik değil.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Boşver o zaman kafasına göre takılsın, aynı şekilde devam et sen elbet vazgeçer. Tabii dediğim gibi sorunlu değilse.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "Hala ne için bir yerini yırtıyorsun" dersin gelen neyi gibi sorulara cevap vermezsin...Yada direkt babacum un dediini yaparsın..Alternatiflerin çok..Hadi o kadar iyi laf takarlar alakasız topiclerde şimd laf lazım adamlardan biri yok... Önemli bir nokta kızın bu konuşmaları,davranışları neden yaptığı..Bunu bul öncelikli olarak bence...Neden diyeceksin bilirsek nedeni lafı o yöne doğru ayarlarız...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Bungala, 13 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki: o kadar iyi laf takarlar alakasız topiclerde şimd laf lazım adamlardan biri yok Nedenini bende bilmiyorum sanki beni sinirlendirmek için yapıyor gibime geliyor.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İntikam?Ne için?Nefret?Ne için?Seni bir başarısızlığı olarak görüp sana karşı genel olarak kötü ama karışık duygulara sahip olma ve davranışlarını dengeleyememe.Bence sebep bu...Şimdi tek sorun şu:Ben laf takmaktan birşey anlamam birşey beni rahatsız ederse söylerim direkt...Senin bileceğin iş bence laf...Özel bir ana dokunmak daha iyi olur...Gerçi aklımda yine salakça birkaç plan belirmeye başladı ama...Tek tavsiyem bir psikolojik baskı altında tut onu..Gerçi şu durumda o seni psikolojik baskı altında tutuyor ama...Kısaca bence soğuk kanlılığını koru..Hatta yaptığı rospuluklardan zevk almaya çalış,almsan bile alıyormuş gibi göster...Böylece yaptıklarının sana zevk verdiğini sanar ve sana bunları yapmaktan zevk almaz.Tek sorun bu sorunu erkek arkadaşına ve ortak arkadaşlarına gösterebilmen...Neticede bir insanı yenebilirsin ama topluluğu arkana almazsan,Ezilirsin... Bunlar tavsiyeler:benim fikrim Sabır...Bekle doğru zamanı kolla...Elbet çıkar karşına bir fırsat,çünkü rezil olmakta var olayın sonunda...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuya göre değişir laf olayı, dandik bi konu olur laf sokarsın ama burada laf sokacak birşey yok... Kaldı ki zaten zarek' in laf söyleyeceği kişi burada değil, getirsin buraya laf sokalım o zaman. Saçma şeyler düşünmeyin arkadaşlar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya bu kdr abartma bence neden bu kdr abartıosun?? hepimizin etrafında ısrarcı, sümük gbi yapışan, sürekli rahatsız eden tipler var... takma sallaa...ama çok dert ediosan ki belli ediosn o zmn yüzüne açık açık kaba da olsa de bi şellerr...ne bilim o kdr sorun varken bi salağı bu kdr dert etmeyi anlayamıorm..şimdi salak dedim kıza, belki diildir ama anlattığına göre ölle..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @bungala: haklısın işin sonunda rezil olmak da var. aman neyse bir daha konuşmaya kalksın benle artık o an ne şekilde denk gelirse unutamayacağı bi şekilde tersleyeceğim.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm [Bu mesaj zarek tarafından 13 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oh beee sonunda anlaştık=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 anlaşcak bişey yok ben zaten tersleyecektim bi daha böyle bi ortam oluşursa. bu topici de şöyle tam oturacak ne desem acaba diye açtım bişey çıkmadı.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ona her fırsatta kötü yönlerinden bahset şişmansa şişman de , küçük bir kusurunu büyüt, gittikçe soğur ve uzaklaşır.[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar