Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aresin en dürüst ilk 10 clanı hangisi ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen database i hackledim herkesi human yapacaktım ama gral ujio yapma dedi bende yapmadım çok pis database hacklerim:D:D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha
Mesaj tarihi:
ujo topic patlıycak len nerdesin come come debuffla gezen ezqi seni :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
said:
nycris, 14 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
deceptiona gireyim ozman

o clanda 2 tane adam var admlar aposda parti ye almayınca troll golem falan cekiyo vo3ov gibi bir ismi var salladım ama yakın :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
abi sorma az önce yine hackledik database i gm nasıl yalvarıyor abi yapma köpeğin olam dedim james gelsin(koladmin)adam gelsin dedik uçğa atlayıp yanıma geldi dedim öp elimi yağımı yalvar köpeiğim ol dedim yalandı biraz sonra hadi yok ol dedim gitti dakika başı hackliyom zaten

burdan gral ujio ya selam :D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Beowolf, 14 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
abi sorma az önce yine hackledik database i gm nasıl yalvarıyor abi yapma köpeğin olam dedim james gelsin(koladmin)adam gelsin dedik uçğa atlayıp yanıma geldi dedim öp elimi yağımı yalvar köpeiğim ol dedim yalandı biraz sonra hadi yok ol dedim gitti dakika başı hackliyom zaten

burdan gral ujio ya selam :D:D:D:D:D

muhahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mesaj tarihi:
içimden böle agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die bağırmak geliyor nedense bulaşıcımı bu :([signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
Mesaj tarihi:
aga clan pls aga party pls :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
bu nasıl bir inglizce bilmiyosan konuşma bari :D:D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
Mesaj tarihi:
feudal lord olabilir :D:D:D:D:D i goto 15 min pk kill[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
Mesaj tarihi:
dün biri son bombayı patlattı
agacım dedi herif :D
"aga" kelimesini bile inceliğe vuruyo adamlar.
zarif bir şekilde hep bir ağızdan agacıııııııım[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
Mesaj tarihi:
said:
Joey, 14 Aralık 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
dün biri son bombayı patlattı
agacım dedi herif :D
"aga" kelimesini bile inceliğe vuruyo adamlar.
zarif bir şekilde hep bir ağızdan agacıııııııım

agacım(sosyetik olam dedim) clan plz :D:D:D
Mesaj tarihi:
said:
dies2, 14 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Ares'in Dürüst Clanıdamı vardı aaa ilk defa duydum iroın belt tezgaha düştügü serverda düzgün clan he hey allam ya :D

database ci dayı gelmiş
agacım database plzzz :D
Mesaj tarihi:
OO DİES SEN işi bilmiyon bak 10 sn de bi hackliyom yine hackledim:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
dies2, 14 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Ulan susun zaten beceremedik :D Azimle mıçan duvarı delermiş ben bulucam o işi siz gülün :D

paga agacım baba db plzz orc yap beni plz +15 shard plzz
oyuna dönerim onu editlersen :D:D:D
  • Yeni Oluştur...