memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bi datacı daha :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya ne kadar zormuş bu clanlar ya bi isim vein ona girem ya hangisi ii ise ben o clana girecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 geçen database i hackledim herkesi human yapacaktım ama gral ujio yapma dedi bende yapmadım çok pis database hacklerim:D:D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 %6827987461876 alacaklar yani öle güveniyon:D:D:D yaw napıcan dürüst clanı gir dürüst olmayana yoldan cık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sıkysa beni hecklesene n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ujo topic patlıycak len nerdesin come come debuffla gezen ezqi seni :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 deceptiona gireyim ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: nycris, 14 Aralık 2005 11:06 tarihinde demiş ki: sıkysa beni hecklesene n00bs muahah ilker noob musun lam sen pis noobb aga data pls orc yap beni aga :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: nycris, 14 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki: deceptiona gireyim ozman o clanda 2 tane adam var admlar aposda parti ye almayınca troll golem falan cekiyo vo3ov gibi bir ismi var salladım ama yakın :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi sorma az önce yine hackledik database i gm nasıl yalvarıyor abi yapma köpeğin olam dedim james gelsin(koladmin)adam gelsin dedik uçğa atlayıp yanıma geldi dedim öp elimi yağımı yalvar köpeiğim ol dedim yalandı biraz sonra hadi yok ol dedim gitti dakika başı hackliyom zaten burdan gral ujio ya selam :D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bütün klanlar da senin peşinden koşuyor saten, n'olur bize gel die muhaha :D git np kas n00b :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Beowolf, 14 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: abi sorma az önce yine hackledik database i gm nasıl yalvarıyor abi yapma köpeğin olam dedim james gelsin(koladmin)adam gelsin dedik uçğa atlayıp yanıma geldi dedim öp elimi yağımı yalvar köpeiğim ol dedim yalandı biraz sonra hadi yok ol dedim gitti dakika başı hackliyom zaten burdan gral ujio ya selam :D:D:D:D:D muhahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 içimden böle agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa die bağırmak geliyor nedense bulaşıcımı bu :([signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aga clan pls aga party pls :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 i will 15 min go pk kill :P bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu nasıl bir inglizce bilmiyosan konuşma bari :D:D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aga nın ingilizcesi varmı yada varsa bilen varmı :P[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 feudal lord olabilir :D:D:D:D:D i goto 15 min pk kill[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 türkçe=aga ingilizce=aga rusca=aga papuaca=aga :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dün biri son bombayı patlattı agacım dedi herif :D "aga" kelimesini bile inceliğe vuruyo adamlar. zarif bir şekilde hep bir ağızdan agacıııııııım[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Joey, 14 Aralık 2005 11:51 tarihinde demiş ki: dün biri son bombayı patlattı agacım dedi herif :D "aga" kelimesini bile inceliğe vuruyo adamlar. zarif bir şekilde hep bir ağızdan agacıııııııım agacım(sosyetik olam dedim) clan plz :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: dies2, 14 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Ares'in Dürüst Clanıdamı vardı aaa ilk defa duydum iroın belt tezgaha düştügü serverda düzgün clan he hey allam ya :D database ci dayı gelmiş agacım database plzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 OO DİES SEN işi bilmiyon bak 10 sn de bi hackliyom yine hackledim:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ___KARYZMA___ Illuminati DeusManus w00tabulous [eski Hali] Bence Güzel Clanlardir ..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: dies2, 14 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Ulan susun zaten beceremedik :D Azimle mıçan duvarı delermiş ben bulucam o işi siz gülün :D paga agacım baba db plzz orc yap beni plz +15 shard plzz oyuna dönerim onu editlersen :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar