Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 offff[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 son 3 dk[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahhh be youla ne kaçırdı be boş kaleye kafayı atamadı...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Mephisto_, 10 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki: kahraman ibrahim akin bu mac pek yoktu gibi ? evet bu macin kahramani çakma futbolcu ilic..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 son 4 5 haftatadır fena oynamıyo ama ilic,çakma makma demeyin hiç[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 we maç bitiyo.. gs aldı maçı pufff..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu iş bu kadar :D[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAAY OOOOOOOOO CİM BOM BOOOOM[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 pof.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Spidee, 10 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAAY OOOOOOOOO CİM BOM BOOOOM RERERE RARARA GASSARAY GASSARAY CİMBOMBOM[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 10 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 MÜKEMMEL BİR MAÇTI[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sağlık olsun...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beşiktaş küme yolunda onemli bir adım daha attı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ohey bu iyi oldu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 konvoya gittim gelcem :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dogru dedin mumu, golleri degil oyunuyla da ilic saidou ile birlikte en iyiydi ibrahim akin'in oyunda 0 etkisi vardi, tartismaya acik bile degil konusu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hhaha.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok güzel bir maç oldu galatasarayıma tebrikler helal olsun size bjk yi de tebrik ederim aslan gibi savaştılar[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Mephisto_, 10 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: dogru dedin mumu, golleri degil oyunuyla da ilic saidou ile birlikte en iyiydi ibrahim akin'in oyunda 0 etkisi vardi, tartismaya acik bile degil konusu evet ibrahim akinla yan sanayi ilici karsilastirmam bile.. gereksiz polemik yani.. ilic en iyi adaminizsa aciyorum halinize yani..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Cintonik, 10 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: beşiktaş küme yolunda onemli bir adım daha attı en iyi sonuç bu zaten...gsnin yenmiş olması şampiyonluk yarışında bi adım sayılamaz bile...şampiyon zaten belli..önemli olan beşiktaşın yenilmiş olması... *!kümede kal kümede kal...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 buruk bir sevinci paylaşıyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bLackcha0s, 10 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Neyse ben bi maç hakkında çok konuşunca yeniliyoruz =) Mavi ylede iddia ya girdik.Bu gslıya güvenilmez ama hadi bakalım. Yenilen takımın taraftarı , kazanan takım taraftarına Nevizadede bir gece çekiyor. Beşiktaş yenerse beklerim çocuklar =) Ne zaman gidiyoruz ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 önemli olan dostluktu ( siz oyle sanın önemli olan galatasarayın kazanması )[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abidik goller yiip duruyoruz 2 dakika icinde .sevilladada böyle oldu bu mactada zenitte yediimiz gol sacma sapandi boltondanda.. bi gariplik var ama cözülemiyo demekki tigana bise yapamiyo.. neyse ya..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne antep, ne samsun ne de denizliiii bu sene seensin yedinciiii[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar