sedron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne diyeceğimi bilmiyorum 1 master 2 55+ charım gitti biliyorum onca ödediğim para ve onca attığım maile rağmen bana mail gelmiyecek sonunda zorla istifa veridirdiler bana bir daha asla lvl1 den char kasmam fakat son bir şey öğrenmek istiyorum Beramusta gm olduğunu bunun adlarının Godfrey Godfrey_ olduğunu biliyorum ama banka charım ile o kadar denememe rağmen kendisine ulaşamadım savaş zamanı bile failled verdi gm e başka türlü nasıl ulaşabileceğimi bilen varmı hepinize oyunda bana verdiğiniz destekten ve sevgiden dolayı teşekkür ederim Alayınıza saygılarımı sunarım Beramus : nick : Hostess , Goodhart , SedronS Ares : nick : sedron Hostess sevgi ve saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bizim cafede ki 3 charın şifresi 9 gün sonra maillerine gelmişti sabret mi desem sana ???[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srkn15 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla bende şaşirdm kaldm benim şifreyi bilen biri olsa gerek kendi e-mailin verip benim şifreyi almiş şimdi ben giremyrm invalid password diyor :( adam bedeva kondu lwl 57 karaktere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar