Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Kiss tv de sürekli aynı şeyler çalıyo sinir oluyorum ama bi sarkı varki Hani 2 davulcu var onların adını söylerseniz sevinirim hatta o şarkıyı söyleyin cok seviyorum o sarkıyı artık ezberledim sırasını sarkıların :) yardım me plz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 adını smdi cıkaramıcam ama blıorm aynı kaset dönüo 35 40 dakkalık bi kaset kuscam yakında..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ya evet olmaz ole bi kanal. o dawulcu cocuklar cıkıo sonra stay with me sonrada bikac tane zenci abla war.sıra boleee dewam edio.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 davulcular "Safri Duo-played a live" ama o şarkı güzel:) Şu maymun suratlı bir kadın var o şarkı iğrenç.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Siz Çözebildinizmi niye sadece o kadar şarkı çıkıyo acaba paraları yokta şarkı mı alamıyo bunar bağışlasak mı sinir oluyom Şimdi 17 Number One 18 Mtv 19 Kiss Tv Bozuyo seriyi kanal cıkarıcam diom tvden salla kalsın diom belki adam gibi şarkı çıkar ama daha hiç rastlamadım :)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben o kanalı çoktan şutladım 28- joy tv 29- dream tv 30- mtv 31- nev tv 32- number one[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 nev tv de nez tv gibi ya nası bi addır new yazmayamı calstılar acaba..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 uzan grubunun kanalından böyle bir ad beklenir.. haklısın.. said: aente, 17 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: nev tv de nez tv gibi ya nası bi addır new yazmayamı calstılar acaba..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist [hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Başbakan cem uzan o herif warya türkiyeyi kurtaracaktı ama gittiler recep tayip erdoğana verdiler oyları hey allam [konu sapmasın sadece söyledim][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar