Forvet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu başka bir yerden alıntıdır.Böle olursa ne yaparız :)Ben sitede böle bişey görmedim..Sizce olabilirmi??? arkadaslar .. knight ın resmi sitesindeki gerceklesecek efsaneyi okumadınız sanırım.. enınde sonunda patosu kesicek birisinin cıkacagını.. eger kesilirse. orclarla insanların barısıp gelecek yeni bir ırka karsı savasılacagı yazıyo..oyunun sonu ise gelecek yeni ırkın bizim kaderimizi nasıl cizecegi...[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Forvet, 09 Aralık 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Bu başka bir yerden alıntıdır.Böle olursa ne yaparız :)Ben sitede böle bişey görmedim..Sizce olabilirmi??? arkadaslar .. knight ın resmi sitesindeki gerceklesecek efsaneyi okumadınız sanırım.. enınde sonunda patosu kesicek birisinin cıkacagını.. eger kesilirse. orclarla insanların barısıp gelecek yeni bir ırka karsı savasılacagı yazıyo..oyunun sonu ise gelecek yeni ırkın bizim kaderimizi nasıl cizecegi... Patos ne ? :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hahah millet şifresini bulamamış, k2 daha cebini şişirmemiş her kuşu besledik bir leylek kaldı anasını satayım. konuyu anlatan link[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Linkte besleme yok kardeş başka bir münasebete girilmiş. Öyle yazıyor orda. Ben bilmem beyim bilir :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ashdas saçma[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 alalala bende ilk defa böyle bişeyi duydum hayırlısı :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 münasebeti karıştırma :) ama milletin canı yanıo yok patosu kim kesecek. yemişim ben öyle patosu[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla bilemem orasınıda humanlardan aragorn gelir orc lardan kim gelir orası mechul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 HURAFE..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 patos: bicerdovere benzeyen, findik kabuklarini iclerinden ayirmaya yarayan bir iş makinası[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forvet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla patosmudur citosmudur bilmiom bende patos nedir? ama konu dikkatimi çekti bende buraya alıntı yaptım.Gerçekten ilginç olurdu böle bişey olsa..Düşünsene orclarla insnalar el ele vermişler başka ırka saldırıolar :) lol...[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 KO Dan KE ye Gecistede Böyle HURAFe ler olmustu Yeni ırk Gelcek GibilerinDen Yalan oldu Hepsi ..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Patosun ne oldugunu bilen yokmu tam olarak ???[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Forvet, 09 Aralık 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Valla patosmudur citosmudur bilmiom bende patos nedir? ama konu dikkatimi çekti bende buraya alıntı yaptım.Gerçekten ilginç olurdu böle bişey olsa..Düşünsene orclarla insnalar el ele vermişler başka ırka saldırıolar :) lol... Nation Deişip o ırk a geçerdim sadsad :D ama bunlar hurafe :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yeni bi ırk gelesiye humanlar ve orc lar alır başını gider yeni gelen ırk tabi ezük kalır bu durumda o nasıl olcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aristoteles pathos'u muhtelif şekillerde tarif eder; 1)kategoriler'de kolayca geçip giden, hemen kaybolup geriye kalmayan bir nedenin ürettiği şeye pathos denir.[aristoteles'in örnekleri şöyle; 'utançtan kızarmak', 'korkudan beti benzi atmak'... yakından bakılırsa neyin utandırdığı, neyin korku saldığı belirsiz bırakılmıştır burada. değil mi ki aristoteles için biz 'her nasılsa' etkileniriz...] (9b 25-30) 2)metafizik'te başkalaşım, pathos yoluyla değişim olarak tanımlanır.(10069b, 12) 3)nikhamakos'a etik'te acı ve hazzın eşlik ettiği hislere pathê denir, ki bu suretle, yetiler ve erdemlerden ayırdedilirler. (11056b, 23) 4) de anima'da ise pathos'un, bedenin geçirdiği bir değişime, bedene özgü bir duruma doğrudan bağlı olduğu söylenir. (403a[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla eger dogruysa isler karısıcak ona göre[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok entelsiniz Buyse hanım... Peki magnesyumun oluşum süreci ve başkalaşım kayalarının trigonometrik açılımı konusunda ne gibi fikirleriniz var acıba?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bilinc, 09 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki: Çok entelsiniz Buyse hanım... Peki magnesyumun oluşum süreci ve başkalaşım kayalarının trigonometrik açılımı konusunda ne gibi fikirleriniz var acıba? +1[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ne hanımı (ulan) mozaik mozaik :) magnezyum oksidin (mgo) %20'lik bir magnezyum klorür çözeltisiyle karıştırılmasıyla elde edilen çimento, sorel çimentosu. bu çimento ile sert ve dayanıklı yüzeyler meydana getirilebilir, ancak su ile reaksiyon verdiklerinden, yüzeyin mum ve terementi ile cilalanarak korunması gerekir[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hemen geçiştirmişsiniz politikacılar gibi Buyse beyhanım... Hani trigonometri hani felsefe hani kadın budu köfte hani Filipinlerin başkenti manila? Patos üç silahşörlerden biri değilmiydi yahu? Pathos muydu o yoksa?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bilinc, 09 Aralık 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Hemen geçiştirmişsiniz politikacılar gibi Buyse beyhanım... Hani trigonometri hani felsefe hani kadın budu köfte hani Filipinlerin başkenti manila? Patos üç silahşörlerden biri değilmiydi yahu? Pathos muydu o yoksa? dik açılı üçgende kenarların ortanları ile açılar arasındaki ilişkilerden yola çıkarak bunların uygulamaları ve özellikle üçgenlerle ilgili kenar-açı hesaplamalarını konu alan geometri dalı. trigonemetri yardımıyla bir üçgenin ölçülebilen öğeleri yardımıyla ölçülemeyen öğeleri bulunabilir. trigonometri çok zevkli olmasına rağmen insanı çileden çıkartır, psikopat yapar... [kendimden biliyorum] al sana felsefe once ispanya sonra da amerika'dan bagimsizligini ilan ettikten sonra teoride amerikaya benzeyen bir yontim bicimiyle kendi kendine salinir durur. 21 senelik muthis dikdatorlerinin (ferdinand marcos) gitmesinden sonra i$ler halen iyi gitmiyor, yolsuzluk vakalari diz boyu. i$sizlik alip basini girmi$, gdp yerlerse surunmekte. (hmm bir yerden tanidik geliyor ama...) eskiden beri ugrastiklari kominist gerillalara (new people's army) bir de silahli musluman eklenmis, abbu sayyaf grubu teror eylemleriyle dehset sacmaya baslamistir. infomana döndüm başka soru var mı? [spo1=hehehe]sözlük saolsun [/spo][signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Forvet, 09 Aralık 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Bu başka bir yerden alıntıdır.Böle olursa ne yaparız :)Ben sitede böle bişey görmedim..Sizce olabilirmi??? arkadaslar .. knight ın resmi sitesindeki gerceklesecek efsaneyi okumadınız sanırım.. enınde sonunda patosu kesicek birisinin cıkacagını.. eger kesilirse. orclarla insanların barısıp gelecek yeni bir ırka karsı savasılacagı yazıyo..oyunun sonu ise gelecek yeni ırkın bizim kaderimizi nasıl cizecegi... arkadaşın demek istediği patos : Messenger God of Pathos heralde :D[signature][hline]N : MeTe0R / RammSteiN Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / n00bz S : Cypher Olympia http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Pathos ( god pathos ) KE dunyasının tanrısıdır. Ve bir monster dir. JapKO da ss i wardı. Centaur a benzio. Elinde devasa bi staff var. 2 ucuda parlıo. Cevresinde 6 tane guardı var ( Messnger of god pathos ). Anlatılanlara gore 10 tane isilionu u cebinden cıkarırmış. İsilion unda 1.400.000 hp si oldugunu hatırlatırsam. neyse anladınız siz onu :D:D:D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bir kere 5 tane guardı var :D SS bolumunda 4. sayfada burialın attıgı bir postta resimi var .. oradan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar