Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servant of Isiloon hakkında?

Korku

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar Abyss 18. katında bunları bulduk sağlam party yapıp daldık 5 tane kestik 3 tank yattı okadar da ex gitti ama hiç bir item dusmedi!!
Kutular hep boş tu 6k para çıktı kutulardan bu normalmidir yoksa sus diyemi koymuşlar ??
Gm item koymayımı unutmuş nedir bu yaa ?

kesen arkadaşlar varsa neler dusurduler acaba merak ediyorum veya kaç tane daha kesmemiz lazımdı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Servant of Isilon cacık bişey. Tank yattı dedin ki koptum. Sizin tanklar lvl 55 falandı herhalde. Yahu onlar boss değil ki. Golem gibi bişey. Onun bosu var onu kesmek için en az 20 kişi gerekiyor ve hepsi 62+ yada 65+ olmalı....[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

O nerde kardeş ?
party sağlam keseriz..Bu arada biraz bilgi verirsen sevinirim kaç kaç vuruyor savunması nasıl vs.vs. bilgiler uzaktanmı vuruyor yakındamı serimi yavaşmı ?

yoksa Servant of Isiloon Aynısımı ?? Sadece savunması ve canımı yuksek ?Saldırı taktığı aynımı misal biz şöle daldık tankları saldık altına o tanklara topat atarken mageler arkadan saldırıyorlardu kolay kolay kestik hiç bir mage vuramadı olan tanklara oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi tanklar şu yuzden yatı biz birini keserken magelerden biri yanlışlıkla başkasına vuruyordu oda koşturunca tank ona yoneliyordu adam 62 ama healci oraya gidemiyordu yatıyordu yani bunda kopacak birşey yok gayet normal.
zaten olmeleri 30 saniye surmuodu bizim tanklara aşka geldi
1.mage yuzunden
2.Aralarına daldı :D
3.Aşka geldi 2 tane birden daldı dolu zaten çiçek bocek atıyorlar :D Aşırı tozdan yattı anlıcan oraya ole dalmak her baba yiğidin harcı değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

forrazzi' ye 4k DMG vurdu (1100+ def var)

bana bi defasında 2500 vurdu, başka bir seferde de vurmasıyla birlikte mefta oldum.

Ne zaman ne vurucağı belli olmuyor.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

Konu isiloon' a döndüğü için belirttim. Yukarıda sormuş birisi, "kaç vurur bu isilioon, ne yer ne içer?" diye. ona hitaben yazdım.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

peki sevgili cin ali sence orada kaç party var.
diğer partylerden birine düşemez değilmi?
yok yok düşer, tabi canım neden düşmesin.
ya her geçen saniye şu oyunu bırakmaktan aldığım mutluluk artıyor.
zaten şu anda kim bilir kimin elinde karakter :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Clan: Wearehistory ** ---------
Lvl: 63 ** 5x
Class: Berserker Hero ** Troll Warrior
Nation: Karus ** Horde
Server: Diez ** Bloodsclap
Sosyal ağlarda paylaş

2. nokta dupe vipe ile alakası yok oradaki şahısların oynayıp oynamamasının,
oradakilerin pek çoğu türk değil ve türklerden kaçarcasına uzaklaştılar(bende dahil).
soyuldum, tekrar giydirdim,yine soyuldum.
şimdide şifreyi değiştirmiş bi çiçek böcek.
pek çoğu d&l ; wow ve swg oynuyor.
ve ciddi ciddi şu oyunu nasıl oynamışım diye düşünüyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Sosyal ağlarda paylaş

SEn öyle düşün ama ne artizler vardı dupe vipe den sonra cıbıl cıbıl dolanıyolardı.Türklerden uzaklaşmak için oyunu bıraktılar dyosun ama wow da türk yok sanki puah şu yer yüzünde türkün olmadığı bir nokta söylermisin bana.Charının soyulmasına da üzüldüm gerçekten var öyle dengesizler ne yapıcan ama şunu unutma ki yabancılar da çok dürüst değiller onun için durup dururken kimse de kimseye dalaşmaz sanırım.Senin o clan liderin olacak olan şahıs UareHistory sanırım bir yunanlı imiş gm olan Jason da öyle bizim bilader le UareHistory savaş kapısında küfürleşmişler ve iki güne kalmadı cafemde bikaç kişinin charlar block o gün ayni ip den girenler yani,anlayacağın içten bir savaş yürütüyolar hala türklerle siz isz olun kendi milletinize bakın yine de derim,yalnış harekette bulunanlar varsa uyarmak gerekli bence.[signature][hline]Acımam Taqarof um :P
Sosyal ağlarda paylaş

wow daki türkler dupe yapmıyor.
wow daki türkler küfür edemiyor.
uarehistory ile konuşmuşluğun varmı?
emin ol pek çok türkten daha insan.
şu andada swg oynuyor.
dur dur ben başımdan geçenleri yazıyorum başka bir konuda.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce 10-15 tane servant of isiloon kestik klanla,1 adet rouge chitin shell bot çıktı:-p,dedim isiloon'a da dalalım ama az kaldı yatıyoduk canı milim ilerlemedi.servant of isiloonu uzaktan okla yada kayarak melee ile kesebilirsin yakından tokat atıyo bana(lvl 61-def.840) 2112 vurdu tokatla:-p uzaktan 350-400 vuruyo..bu yaratıkların int.çok yüksek o yüzden mageler bunlara pek bişey yapamaz sanırım.ama rouge shell verdi:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...