Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Selam Arkadaşlar Abyss 18. katında bunları bulduk sağlam party yapıp daldık 5 tane kestik 3 tank yattı okadar da ex gitti ama hiç bir item dusmedi!! Kutular hep boş tu 6k para çıktı kutulardan bu normalmidir yoksa sus diyemi koymuşlar ?? Gm item koymayımı unutmuş nedir bu yaa ? kesen arkadaşlar varsa neler dusurduler acaba merak ediyorum veya kaç tane daha kesmemiz lazımdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Isiloon kesin Servant'lardan zor.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Servant of Isilon cacık bişey. Tank yattı dedin ki koptum. Sizin tanklar lvl 55 falandı herhalde. Yahu onlar boss değil ki. Golem gibi bişey. Onun bosu var onu kesmek için en az 20 kişi gerekiyor ve hepsi 62+ yada 65+ olmalı....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 O nerde kardeş ? party sağlam keseriz..Bu arada biraz bilgi verirsen sevinirim kaç kaç vuruyor savunması nasıl vs.vs. bilgiler uzaktanmı vuruyor yakındamı serimi yavaşmı ? yoksa Servant of Isiloon Aynısımı ?? Sadece savunması ve canımı yuksek ?Saldırı taktığı aynımı misal biz şöle daldık tankları saldık altına o tanklara topat atarken mageler arkadan saldırıyorlardu kolay kolay kestik hiç bir mage vuramadı olan tanklara oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yok abi tanklar şu yuzden yatı biz birini keserken magelerden biri yanlışlıkla başkasına vuruyordu oda koşturunca tank ona yoneliyordu adam 62 ama healci oraya gidemiyordu yatıyordu yani bunda kopacak birşey yok gayet normal. zaten olmeleri 30 saniye surmuodu bizim tanklara aşka geldi 1.mage yuzunden 2.Aralarına daldı :D 3.Aşka geldi 2 tane birden daldı dolu zaten çiçek bocek atıyorlar :D Aşırı tozdan yattı anlıcan oraya ole dalmak her baba yiğidin harcı değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bir miyon ikiyüzbin canı var deneme derim isilon un öbürü sizin kestiğiniz golem gibi :D[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OMG amma canı varmış hee :D yaw abi golem gibi ama çiçek böçek atıyor adamın aşık olası geliyor arada kaldınmı yandın golem hiç değilse bakınca urkutuyor adamı :D Peki bu boss nerde çıkıyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben diezdeki arkadaştan görmüştüm çok salam bi clan 2 parti halinde kesiyorlardı.ama clan çok slam bi clandı full mage bi kaç tane tank vardı[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Boss Dediğin 1 tane olur dimi :D Yani orası curcuna idide ondan sordum peki bu boss nerde çıkyor sorması ayıp aynı yerde aralarındamı ?Soleyinde gidek kesek mageden çok nevar :D elimi atsam 62+ 15 20 tane geliyor birde 1250000 canı duyan zevkine gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aralarında çıkıyor Isiloon. Servantları biz zaten buffsız kesiyoruz ama bi olayı yok =)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 biz o servent of isiloonlari dereq ile 2miz golem keser gibi priestsiz kestik :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 14 Aralık 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 forrazzi' ye 4k DMG vurdu (1100+ def var) bana bi defasında 2500 vurdu, başka bir seferde de vurmasıyla birlikte mefta oldum. Ne zaman ne vurucağı belli olmuyor.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 programdır o program :D başka türlü nasıl vurcak öle :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 forraziye 4k vuran isiloon servant of isiloon del :)[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=al sana isiloon]http://forum.paticik.com/view.php?id=146350[/spo][signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konu isiloon' a döndüğü için belirttim. Yukarıda sormuş birisi, "kaç vurur bu isilioon, ne yer ne içer?" diye. ona hitaben yazdım.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zaten bunlar servent=köle ezikler yani :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nedense sağ alt pencerede drop yazısı görünmüyo.Drop tur heralde cnm gerçi dupe vipe den sonra ordaki şahısların çoğu yok piyasada ama yok yok drop tur elbet.Nedense bi kuşku var içimde tüh drop tur heralde :D[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_ch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ko news leri takip etmediğiniz belli isildiondan item düşme oranı düşürüldü diye yazar knightonlineworld da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 peki sevgili cin ali sence orada kaç party var. diğer partylerden birine düşemez değilmi? yok yok düşer, tabi canım neden düşmesin. ya her geçen saniye şu oyunu bırakmaktan aldığım mutluluk artıyor. zaten şu anda kim bilir kimin elinde karakter :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2. nokta dupe vipe ile alakası yok oradaki şahısların oynayıp oynamamasının, oradakilerin pek çoğu türk değil ve türklerden kaçarcasına uzaklaştılar(bende dahil). soyuldum, tekrar giydirdim,yine soyuldum. şimdide şifreyi değiştirmiş bi çiçek böcek. pek çoğu d&l ; wow ve swg oynuyor. ve ciddi ciddi şu oyunu nasıl oynamışım diye düşünüyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 SEn öyle düşün ama ne artizler vardı dupe vipe den sonra cıbıl cıbıl dolanıyolardı.Türklerden uzaklaşmak için oyunu bıraktılar dyosun ama wow da türk yok sanki puah şu yer yüzünde türkün olmadığı bir nokta söylermisin bana.Charının soyulmasına da üzüldüm gerçekten var öyle dengesizler ne yapıcan ama şunu unutma ki yabancılar da çok dürüst değiller onun için durup dururken kimse de kimseye dalaşmaz sanırım.Senin o clan liderin olacak olan şahıs UareHistory sanırım bir yunanlı imiş gm olan Jason da öyle bizim bilader le UareHistory savaş kapısında küfürleşmişler ve iki güne kalmadı cafemde bikaç kişinin charlar block o gün ayni ip den girenler yani,anlayacağın içten bir savaş yürütüyolar hala türklerle siz isz olun kendi milletinize bakın yine de derim,yalnış harekette bulunanlar varsa uyarmak gerekli bence.[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 wow daki türkler dupe yapmıyor. wow daki türkler küfür edemiyor. uarehistory ile konuşmuşluğun varmı? emin ol pek çok türkten daha insan. şu andada swg oynuyor. dur dur ben başımdan geçenleri yazıyorum başka bir konuda.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben tek başına kesen adam gördüm 10 - 15 vuruşta oldurdu :P (GM charı)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2 gün önce 10-15 tane servant of isiloon kestik klanla,1 adet rouge chitin shell bot çıktı:-p,dedim isiloon'a da dalalım ama az kaldı yatıyoduk canı milim ilerlemedi.servant of isiloonu uzaktan okla yada kayarak melee ile kesebilirsin yakından tokat atıyo bana(lvl 61-def.840) 2112 vurdu tokatla:-p uzaktan 350-400 vuruyo..bu yaratıkların int.çok yüksek o yüzden mageler bunlara pek bişey yapamaz sanırım.ama rouge shell verdi:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar