deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 beyleer ben bi ara k.e den sıkılmıştım japko indirdim baktım hem eziğim hemde çok hemde oyun tam olara açılmıyo..biri beni msn ine kaydedip bana knght ın setup dosyasını göndeere bilir mi lütfen..tabi zip li şekilde:D e-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İşte internetin ne olduğunu bilmeyen ve nimetlerinden nasıl faydalanacağını hala öğrenememiş bir arkadaş. Herşeyi msn ile halletmeye çalışıyor. 400 küsür mb dosya msn ile gönderilir mi ya?[signature][hline]S : ARES / HUMAN SIDE N : AciDFroZeN L : 5X C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya llah aşkına kimse yardım etmicek mi..2 gündür geceleri knightonlineworld.com dan indirmeye çalışıyorum her zaman %47 de zaman aşımı hatası verio..lütfen bi el tın şu duruma:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaş ziplediğin zaman 100mb a düşüyo..ne yapalım adam gibi inmiyo internetten zaman aşımı verio...bişey diosak bi bildiğimiz var herhalde...ama kısa zamanda indiğini bildiğin bi site varsa söle de bilelim yani:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 valla bende japkodamı oynasam dedim ama adamlar ucmuşşş gitmişşş yetişmek zor gerci orada değişik scrollar var 1 saat boyunca %50 fazla exp mesela yada boss un drop unu arttıran scrolll :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 girer girmez bi adam gördüm yumrukları yanıyodu:D walla nasıl bişşey anlayamadım..kelebek şeklinde silahlar filan var..adamlar uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: girer girmez bi adam gördüm yumrukları yanıyodu:D walla nasıl bişşey anlayamadım..kelebek şeklinde silahlar filan var..adamlar uçmuş işte asıl knight o.Burası yalan bıraktım zate :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 knightı bırakmak için gözünün önündeki herşey bi kenara atman lazım...ne arıyon o zaman knightın forum sitesinde:D...ama harbiden asıl knight o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:24 tarihinde demiş ki: knightı bırakmak için gözünün önündeki herşey bi kenara atman lazım...ne arıyon o zaman knightın forum sitesinde:D...ama harbiden asıl knight o:D e buda paticik bağımlılığı alışkanlık yapmış :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 haa bide oynamıyan fakat burada takılan bi ton adam var :D:D örnek usko(char satamadı daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 olsun ama yardım sever çok az iiki bi k.e setup istedik ne oldu gönderseniz yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar