pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 slmlar ben bu işlemi kendi bilgisayarımada ev arkımın bilgisayarınada milyonlarca kez yapmış olsamda bilgisayara war3ü kurup sırayla patchleri çekip sonunda 1.20 ye ulaşıp web installeri da kaydediyorum waxxiyide register ediyorum ama battle.net e bağlan dediğimde wbnet servırına modem sorununu veriyor ama internet war msn açık sitelerde açılıyo niçin olabilir? baştan kur demeyin 1.20 de oyun oynayıp replay ısleyebliyorum neyi yanlış yaptım?[signature][hline]slay them all
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Güvenlik duvarın kapalıysa onu açmayı bir denesen diyorum[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 denedim guvenlik duvarı kapalıymış açtım ama değişmedi... [Bu mesaj pretoryus tarafından 14 Aralık 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Pardon :) zaten güvenlik duvarı kapalı kalacaktı kusura bakma yanlis olmus.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 masaustune kısa yol koydum ordan girdim ve bunca günlük çilem bitti teşekürler... [hline]slay them all [Bu mesaj pretoryus tarafından 14 Aralık 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ne demek efendim önemli değil :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
Öne çıkan mesajlar