facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 wirless alıcısı en fazla ne kadar alan kapsaya bılır D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Özelligine göre degisebilir ama max 100m diye biliyorum ben.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 komsuyamı süncen :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla merak edim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 max 100 m degildir.. iyi bir wireless 3 km bile çekebilir.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 100 metre demelerinin sebebi sehir içinde dusunmeleri.Bir suru duvardan gecmesi gerekiyor sinyallerin duz alanda 3km olabilir belki ama...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aslında ıyı bı baglatı cekıp wirless baglatısnı dagıtmayı dusunuyoruk şu antenlı olan ları :D onların en fazla mesafesı ne ve + olarak servere en fazla ne kadar uzaklıkta sınyal vere bılır onu merak edıoyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 İyi bir wireless te bulmakta mesele.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi ce anlayan arkdalşar varsa bana ozel msj atsın nerde bulabılrım kurulum falan yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bizim komşu kablosuz internet var hemde 512k modemin şifresini bile değiştirdim haberleri yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla bızımkı wirles kartına baglı uydu olcak yenı ip adreslerını bılmeden baglan man zor olacak d: acıkcası bılsen bıle kulanıcı mac adresıne gore verılecek D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne 3km si 3 km nedir fikriniz var mi? acik alanda teorik olarak 100mt ama o kadar cikmaz genelde. Kapali alan 30 35 mt dir. Tamamen duvara bagli. Onun disinda laptoplara falan baglanan yukseltici tasinabilir antenler var. Onlarla yada repeaterlarla gucu yukselte bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bı yerde gordum 5 km uzaklıktakı wirles uydu sınyal sevıyesını %57 sınyalle cekıor uydu lu wirlss bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 wireless da max 100 m dir genel olarak , o noktadan sonra sinyal kalitesi veri transferini olumsuz etkileyecek derecede bozulur, duvar vs önmelidir olası magnetik alanlar ki bol miktarda var etkilidir , 100 m wireless sevdasıyla yola çıkıp yan odayla bile haberleşemeyebilirsin ,dikkatli tercihler yapmalısın .[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 wireless 100 metre dir demek biraz saçma piyasadaki ucuz ürünlerle 100 metre demek daha mantıklı olur. 1. kulllandığınız ap ? örneğin tropos 5km çaplı 26-36 dbm anteniyle 2. kullanılan anten bu 2 koşul asıl sonucu ortaya çıkaracaktır.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bizim evde wireless var mesela üst katta odamda ; üst kattayken her yerden alıyor tuvalet vs vs her yer ama alt kata indigim zaman alamıyor baglanamıyorum.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 peer to peer bağlantıda ben 10m geçemiyorum kesin laptopdakinde sorun var.. AccessPoint ler le mesafeyi artırabiliyorsun. Bir aygıttan sinyal iyi gelirken diğerinden kötü geliyorsa 3km ye dağıtan verici pek işe yaramayacaktır. Access Point ler gerekir. Cep telefonları da büyük bir wireless ağın parçası benzer mantıkla.. 3g projelerinde olduğu gibi eğer yeterli yatırım yapılırsa hepimizin Mb wireless ağlarımız olabilir.. Şimdilik ancak gprs ile bunu yapabiliyoruz (telsim 5milyonken ne yaptık ama).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu konuda airties baya başarılı yığma duvarın arkasından gelen RF yayınını bile alıyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar