PSX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arkadaslarda otururken bana sana item show yapcam dedi dalga geciyo sandım adam inn bir actı tam actı :D bunun gibi 4 sayfa var o tur item :D ayrıca cok dusuk para karsılıgı item satıyomus aress de oynuyo kendiside :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla bisey diiim ares le cypher böle diez de bek sanmıorm eger warsa ss gnderin merak ettim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Burası ares mi ? Bana cypher gibi geldi.[signature][hline]<#>Turn back time!!!<#> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi ha ares ha cypher farketmz bnce :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ares deil bence cypher olmasın.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypherdir o cypher[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Resimdeki Yer Cyhper Ares değiL YaLnış YönLendirme MiLLeti[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet orası cypher çünkü hepsi forgotten item i ... Adamlar chest dupe yapıp basıyolar oh sonra hepsi legit oluyo ne güzel walla[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barniy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İyi Bir iş yapmışlar Batacak Server GM lere ne yapacak acaba Nick:Morder58 LVL:55 Server:Beramus Clan:EZ_Knight NP:7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cyper burası ama adamlar aress de bile yapılabilcegini soyluyo benim aress demem aress de para vererek cyperde istedigi itemi vercegidi ama yakında aress de de baskarsa hiç sasırmayın aress de 50 m verene cyper da raptor :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar