Gunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eşime bir mp3player alıcam. tercihen hoparlör standı olan modellerden birisini istiyorum ki masasında dinleyebilsin işte. ipod nano ve olympus'un siyah modeli çok güzel ancak hoparlör standı sanırımyok onlarda. ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 standli istiyosan ben nano derim, cok cestili stnadlari ve aksesuarlari var...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kesinlikle nano diyorum bende :)[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hoparlör standı var mı gerçekten? paketin içinden mi çıkıyor? vatanbilgisayar.com.tr sitesinde baktım göremedim satılan bir yer bilen varsa link verebilir mi acaba? nano benim de tercihim gerçekten tavsiyelere teşekkürler. ayrıca car fm aleti var bunlar için gitti gidiyor da satılıyor mesela. orjinal olarak da var mı acaba bu aksesuar türkiye de? ses kalitesi nasıl acaba dinleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 creative nomad muvo 4 gb. 6 aydır kullanıyorum ve cok memnunum. ısrarla herkese tavsiye diyorum.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: -wook, 12 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: creative nomad muvo 4 gb. 6 aydır kullanıyorum ve cok memnunum. ısrarla herkese tavsiye diyorum. Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ancak stand istiyorsan ya nano yada mintonlara bak. Nano ların tüm aksesuarları ayrıca ve pahalı fiyatlara satılmaktadır. Minton daha ucuz kaçıyor ama arada boyut ve kalite farkı var. En güzeli nomad ine 5+1 mini creative sistem kurmak. Burada satıyorlar sanırım 100 ytl :) (not: tekirdağ, İstanbulda daha ucuza bulursun)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya bence ipod almakesinlikle o paraya değmiyor hiç bir modeli creative in yada sony in mp3 player ları çok daha kaliteli ses kalitesi olarak[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Kesinlikle Ipod Nano'yu tavsiye ederim. Ancak Fm transmitter'i aynı şiddetle tavsiye etmem. Örneğin Ankara'da arabada hiç ama hiç kullanışlı değil, çünkü tüm FM kanalları tıka basa dolu boş aralık bulamıyorsunuz adam gibi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 tavsiyler için çok teşekkürler. şekil düşkünü bir kişilik olarak gönlüm nano'dan yana. hoparlör standı ve fm transmitter'ın türkiye'de satıldığı bir mağaza biliyor musunuz? (vatan ya da teknosa gibi) hepsini tek mağazadan almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar