victory__j Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 daha yeni okudum saatleri falanda yazıo bayagı ilginc olacak...herzmn ares kazanır bunuda ifade edeyim...:D[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x nat:karus server:ARES np:5*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zuhaaa sen öyle san ares kazanırmış.. ares te iman gücü var cyper da ise yeni geliştirilmiş teknolojiler(kosp,koxp, DUPE).BU ARADA BU DUPE YAPMAK BAYA BASİTMİŞ SUYDUĞUMA GÖRE[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nerde okudun bunu ?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 resmi sitede yazmakta.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu oyunda cypher ı savaşta ezikcek server yok dupe,kosp,koxp falan deil en çok (edit) en çok (lvl 70) cypher dadır arkadaşım bunuda cypher da oynayan arkadaşlar bilirler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypher i ben biliom ama sen aresi bilion mu bakalım..en cok lvl 70,edit char cypherde dion...areste kilerde kendileri kasarak bişiler geliştirerek kastı...lvl 70 e...kosp,dupe bunlar olsun olmasın ares ezer diorum... ama ares die bişi gecmio server sawaslarında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aresin cypher a karşı yapacak hiç bişeyi yok adamlar ellerinde +10 raptorlarla bıurakıyo + cypher ve olimpiya savaş dahil değil! adamlar korkudan almadılar :D said: victory__j, 13 Aralık 2005 22:26 tarihinde demiş ki: cypher i ben biliom ama sen aresi bilion mu bakalım..en cok lvl 70,edit char cypherde dion...areste kilerde kendileri kasarak bişiler geliştirerek kastı...lvl 70 e...kosp,dupe bunlar olsun olmasın ares ezer diorum... ama ares die bişi gecmio server sawaslarında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 YENI SERVER’LAR ARASI SAVASLAR Level’i 50’nin ustunde olan Premium kullanicilar icin. Aralik 16-18 tarihlerinde ilk defa SERVER’LAR ARASI SAVASLAR yapilacaktir. Bu iki grup savaslardan olusmaktadir. Birincisi Aralik’ta ve digeride Ocak ayinda. Serverlar arasi savas, en iyi server’a ovunme hakkinda verecektir. Islem: Power-up store’a gidip sign-up yapin. Ilk 300 kullanici kayit hakkini kazanacaktir. Her kullanicinin istenilen zamanda ortaya cikmamasi ihtimalinden 400 kullaniciya izin verilecektir. Ozel event serverinda kullanicilar bir kereye mahsus karekterlerinin kopyasina sahip olacak. Bu karekter kopyalarinin tekrar kullanimi yok ve save edemezsiniz. Herkes kendi serverindan kayit olabilir. Ornegin, Arez’deki ORC’larda Human’lar da kaydolabilir fakat butun kullanicilar asagidaki belirlenmis irk a donusturulecektir. Dusmanlarinizla yan yana oynayabilirsiniz. Arez’in Human’lari Xigenon’un Orc’larina karsi - Aralik 16 Turkiye saatiyle 21:00 Beramus’un Human’lari Diez’in Orc’larina karsi – Aralik 17 Turkiye saatiyle 21:00 SAMPIYONLUK MUSABAKASI – Aralik’in 18’nde Turkiye Saatiyle 21:00’da Aralik’in 16’sinda ve 17’sindeki savaslari kazananlar karsi karsiya gelecek. Olympia ve Cypher icin bir event’de sonraki bir tarihte duzenlenecektir. SAMPIYONLUK MUSABAKASI. Eger her iki kazananda ayni nation’dan olursa, final musabakasi icin, kazanan gruplardan bir tanesini nation transfer yapacagiz. Umatiz bu event’den hoslanirsiniz.[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Gülsemmi ağlasam mı bilmiyorum ama Şu cyber tam kurtlar vadisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: -Cursed-, 13 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: YENI SERVER’;LAR ARASI SAVASLAR Level’;i 50’;nin ustunde olan Premium kullanicilar icin. Aralik 16-18 tarihlerinde ilk defa SERVER’;LAR ARASI SAVASLAR yapilacaktir. Bu iki grup savaslardan olusmaktadir. Birincisi Aralik’;ta ve digeride Ocak ayinda. Serverlar arasi savas, en iyi server’;a ovunme hakkinda verecektir. Islem: Power-up store’;a gidip sign-up yapin. Ilk 300 kullanici kayit hakkini kazanacaktir. Her kullanicinin istenilen zamanda ortaya cikmamasi ihtimalinden 400 kullaniciya izin verilecektir. Ozel event serverinda kullanicilar bir kereye mahsus karekterlerinin kopyasina sahip olacak. Bu karekter kopyalarinin tekrar kullanimi yok ve save edemezsiniz. Herkes kendi serverindan kayit olabilir. Ornegin, Arez’;deki ORC’larda Human’;lar da kaydolabilir fakat butun kullanicilar asagidaki belirlenmis irk a donusturulecektir. Dusmanlarinizla yan yana oynayabilirsiniz. Arez’;in Human’;lari Xigenon’un Orc’larina karsi - Aralik 16 Turkiye saatiyle 21:00 Beramus’un Human’lari Diez’in Orc’larina karsi – Aralik 17 Turkiye saatiyle 21:00 SAMPIYONLUK MUSABAKASI – Aralik’in 18’nde Turkiye Saatiyle 21:00’da Aralik’in 16’sinda ve 17’sindeki savaslari kazananlar karsi karsiya gelecek. Olympia ve Cypher icin bir event’de sonraki bir tarihte duzenlenecektir. SAMPIYONLUK MUSABAKASI. Eger her iki kazananda ayni nation’dan olursa, final musabakasi icin, kazanan gruplardan bir tanesini nation transfer yapacagiz. Umatiz bu event’den hoslanirsiniz. iyide güzel kardeşim şu koyulaştırdığım yelerive aşağıdakileri de düzeltip de yazsaydın bişi anladıysam arap oliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oReNISIHe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: loopus, 14 Aralık 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Gülsemmi ağlasam mı bilmiyorum ama Şu cyber tam kurtlar vadisi :D kosplar vadisi...zuahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 beyler kim ne derse desin cyhper gibi server yok :) edit çar cok bende orda oynuyorum ıron ımpack aldım +8 +9 yaparken yandı :D siz deyeceksiniz saten +8 +9 yanar die ama can sıkıntısından öyle yaptım :) canım saq olsun yenisi gelir :D bide dün enion bow +8 arkadasıma dogum günü hediyesi olarak aldım :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kayıt başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya sivri bi sus ya sölemesene:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bi tıkla kayıt oluyorsun muhahahahah[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Cyper katılsa kesin o kazanır :) tek geçerim Cyper i :)[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hahaha tıkladım ama acayip bi hata veriyor bu. Daha doğrusu hata değilde SQL deyimi gösteriyor bana, ne saf bu programcılar yaaa [Bu mesaj Sonsivri tarafından 14 Aralık 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sadece o sol üst köşedeki Inter-server war sign up ı tıklıyoruz okadar? başka birşey çıkmıyoda[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 valla ben 45 dakka önce basmıştım başka bişey olmuştu şimdi başka bi premium hesabı deneyeyim dedim hata verip kalıyor. bunlar bugün bitiremezler bu işi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar