Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hepimiz Id larimizi yazıp toplu mail çekelim ne kadar fazla olursak o kadar dikkate alırlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 NASIL yani ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oldu olacak şifreleride yazalım charları ortak kullanırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nese hiç sölememiş gibi sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ID leri neden yazıyoz ben orayı merak ettim aslında mantıklı[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 adamların bize ulaşabilmesi içindi ama neyse boşver vazgeçtim. güven duymamakda haklı millet. artık 1512312313. mail gönderişim cevap vermiyorlar hala. belki öle bişey yaparsak daha etkili olabilir diye düşünmüştüm ama dediğim gibi vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hariflerin ipinde deilki istersen charın seceresini yolla gene bakmıyorlar. Baktıkları tek şey $ başka bişey işe yaramaz[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bak bu konuda haklısın ama bi deneme olurdu sadece bende baya mail gönderdim ama cvp yazan olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşalr benim kanaatimce K2 firması register mailleri Mynet olanların, Mynetin bir Türk Sunucusu olmasından dolayı şifrelerini göndermiyolar. Sanırım sizde bunu düşünmüşsünüzdür. Açıkcası ben bu konuda umutlu değilim. Bazı arkadaşlar "Ya biz takır takır para ödüyoruz .... .... vercekler şifrelerimizi" deselerde K2 firması bence bu sorunu kendi isteğiyle yarattı. Beramusta bir kaç arakdaşımının şifreleri kendi kendine resetlenmiş. Bunu burdan anladım. Neticede kötü bir sonuç olacak ama şifreler gelmiyecek sanırım. Gizli sorularını unutanlar içinde yine bir zaman dilimi beklemeleri gerkecek die düşünüyorum. Tabi bu yazdıklarım sadece benim fikrim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inşallah beklediğimiz de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya beyler bana olanda buydu maile girdim bi baktım knighttan mail gelmiş şifren resetlendi yeni şifren XXXXXX diye bunu istersen deiştirebilirsin bdnde deiştim fakat yeni mail gelmedi 1ay sora yani bu gun yeniden forgat pass yaptım ve geldi benimki gmail ayrıca beramustayım ve pre yok[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 valla gm ın tikinde bile deil:)giden gitti kalan char lar bizimdir..zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: NIKO67, 14 Aralık 2005 03:19 tarihinde demiş ki: valla gm ın tikinde bile deil:)giden gitti kalan char lar bizimdir..zuahaha inş. başına gelirde ben burdan zuhahahaha derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İD lerinizi yazın ulu orta da charlarınıza temelli veda edin :)[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar