Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2v1 u won me child. ben gider hadi ei geceler. ei pikeyler sizede şifremi deişirsem human olurum belki beraber pk yaparık +3 rollü adamlarla hiç pk yapmadım.. baş baş[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =)
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hadi bakalım tatlı rüyalar.[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!!
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya beyler siz halen neyin peşindesiniz :) ınn kestiniz diyosunuzda bizde savaşta sizin sundires kestik madem öyle bizde kestik 2.adam akıllı savaşta olsun cz de olsun makro kullanmayan insan cok az ! savaşta uzakta oldugu halde 5 ok atabilirmi bi bilirmi bi insan 3. 2 gün önce bi insan warior makrolu halde towna girdi bizim 10 kişi daldı adam saqlam cıktı hala konusuyosunuz![signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 orda inn hostes kessen ne olur cinn hostes kessen ne olur yazık orda oynayanların emeğine.Cyper mi BÖÖÖÖÖÖRRRGGGGGGG
Öne çıkan mesajlar