Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2v1 u won me child. ben gider hadi ei geceler. ei pikeyler sizede şifremi deişirsem human olurum belki beraber pk yaparık +3 rollü adamlarla hiç pk yapmadım.. baş baş[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hadi bakalım tatlı rüyalar.[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya beyler siz halen neyin peşindesiniz :) ınn kestiniz diyosunuzda bizde savaşta sizin sundires kestik madem öyle bizde kestik 2.adam akıllı savaşta olsun cz de olsun makro kullanmayan insan cok az ! savaşta uzakta oldugu halde 5 ok atabilirmi bi bilirmi bi insan 3. 2 gün önce bi insan warior makrolu halde towna girdi bizim 10 kişi daldı adam saqlam cıktı hala konusuyosunuz![signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 orda inn hostes kessen ne olur cinn hostes kessen ne olur yazık orda oynayanların emeğine.Cyper mi BÖÖÖÖÖÖRRRGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar