SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cypher insanları gözünüz aydın arkadaşlar. 13, 12, 2006 tarihinde orc inn hostes i ılık bir bahar gecesi AsHQiYa klanı tarafından katledilmiştir. şahsen kutusunu açarken yattım. ss ini yollardım da banlanmayalım...[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! [Bu mesaj SuLTaN_YaVuZ tarafından 14 Aralık 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SuLTaN_YaVuZ tarafından 14 Aralık 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Aaaaaa ayıp ayıp townlara dayanılırmı Orclar nere kaçıcak o zaman Demekki ölen kalkmıyor Bu AsQiya dan korkulur Kutuda boş çıkmıştı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Omuz omuza kestik loopus :) uniq niyetiyle kestik ama maalesef boştu...[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bana Haber vermediniz ya alacağınız oLsun Ne güzeL kLip Çekecektim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sağlık olsun senin için de sundries i keseriz artık... ss istiyorsan elemanlardan msn mi al yollayayım pis büyücü :)[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! [Bu mesaj SuLTaN_YaVuZ tarafından 14 Aralık 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oLmaz inn e hastayım Aşıkım :D Diğeri adam ya ne etcem adamı :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 noticeden haberin yok galiba nah kesersin[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 msn ni ver yollayayım[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 NeySe Ben YatıOrum Size iyi geceler Yarın bakaLım nasıL bir Surpriz Bekliyecek bizi :D sabah kaLktığım gibi oyunu açacam ... sabah dediysem 12 de 1 de kaLkıorum : o)))))))[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 pc buyucu sen olsaydın senı korucam diye kesemezdik zaten Eziksin ya o bakımdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 usahudsahudhasduash Sus Len Ezik KırmaSı ... hep ismin sağ tarafta Benim gibi soLda Çıktığı var mı Seri bir şekiLde ReSitaL dioruz biz buna : o)))) Noob warrior Loopus sadhuasuduasdas[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Pc 65k gibi bir np var şu ana kadar partilere girdiğim çoook azdır hep solo takılıyorum Yane zevk alıyorum 10 kişinin arasından gıcık olduğum birini kesmek zevk veriyor :D Birde ben orc olucam kafaya koydum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hll. bıraktık biz toplucak siz keklerinizle kesmeye dvm edin. iyi dupeler ;)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yok lem dupe yapmasını bilmiyom şahsen ama veriyolar sağolsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: loopus, 14 Aralık 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Yok lem dupe yapmasını bilmiyom şahsen ama veriyolar sağolsunlar :D oda güzel.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ee ne var bunda. bende hayatımda dupe yapmış değilim. 2,3 kez denedim olmadı... versinler adama ne olacak. bi kişi 10 yıl oynasa 1 tane rol+3 yapabilecek mi ? varsa bu oyunda bu item millet kullansın. dupe doğru değil belki ama varsa oyunda item kullansın adamlar. lupus öyle demiş böyle demiş. git başka server da oyna arkadaşım... millet item kullanmak için bu server a geçiyor... geçsin adamlar burasıda fantezi server ı olsun..[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 allah akıl fikir versin[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: SuLTaN_YaVuZ, 14 Aralık 2005 03:12 tarihinde demiş ki: ee ne var bunda. bende hayatımda dupe yapmış değilim. 2,3 kez denedim olmadı... versinler adama ne olacak. bi kişi 10 yıl oynasa 1 tane rol+3 yapabilecek mi ? varsa bu oyunda bu item millet kullansın. dupe doğru değil belki ama varsa oyunda item kullansın adamlar. lupus öyle demiş böyle demiş. git başka server da oyna arkadaşım... millet item kullanmak için bu server a geçiyor... geçsin adamlar burasıda fantezi server ı olsun.. illegal itemdan ban kim yedi? sen chete clanında deilmiydin? allam yarabbim ya nasılda sıkıyolar. 1v1 de kaç kere kestin beni shard la 5 ok attın cz de sen oyna o serverda dvm et. acid potlarınla glitch yapmaya.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tek dileğim şu dupelerin silinmesi o zaman np kasmaya başlıcam Çünkü bende dupe item yok :D ama kekleri sorarsan 9999 tane kek nereden bulanabillirki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Stuner_Cypher ya adamım sen bu işi çok biliyorsanm çıplak senle duello edelim Hem clan banlanmış ne alaka bir iki kişinin yaptığı clana maul oldu başka birşey değil Birde bizlere korkma dediğin kişiye birşeyde olmadı olmazda çünkü dürüst oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben shardla 5 ok atmadım. çarı kullanan da ben değildim zaten o zaman. o dediğin illegal itemden beni banlayan da hacker diye geçinen asıl piç. millete ytl ile item satan piç. yani gerçek gm değil. gm çarı hacklemiş. merak etme bize sıra gelene kadar çok adam var. bu arada daha 2 haftalık asesinim ama İnşallah şifren sana gelir. topuğun kızarınca leylaya kavuşturacam seni. bu arada verdiğin e-mail adresinde blocked spam maili kaldırman lazım. yoksa mail gelmez sana.[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 senle ne duello yapacam neyi kanıtlayacaz? tmm yenersin buyksun bendede tane dupe yok kendim bastım ama bende sütten çıkmış ak kaşık değilim macroyla lvl kastım ke ilk geldiğinde eslanta kimse uğramazken tatildeydim bütün boss ları ben kestim 1 allahın kulu 2 hafta boyunca benden habersiz eslantta boss kesemedi. benim derdim her b.ku yiyp sonra da ben annamam ben yapmam diyen adamlar. ulan yiyon bi halt bari kabul et saf ayana yatma. neyse gece gece uykumda var zaten 42 oldum 1 günde yatsammıki =) yok yok 1 haftaya 62 olacam aresde kafaya kodum =P[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şifre değiştirecek arkadaşlar yahoo'yu kullansınlar..[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuLTaN_YaVuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kullandığın kelimelere ve kullandığım kelimelere dikkat et. ben düpe yapamadım dedim. kullanmadım demedim.. rol+3 diyorum aslan kardeşim ben mi bastım bunu asıl sana hay Allam yaa. bi zahmet yat..[signature][hline]Goman yiğitlerim! Vurun! Goman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Stuner_Cypher çok komik çocuksun lem sen neyse dediğin gibi olsun Ama bu oyun ve zevk alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar