akinnika Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Selam, az önce wotc'nin sayfalarında okudum 21-22 Ocak 2006'da Guildpact (Ravnica'nın ikinci serisi) için Pre-Release turnuvaları olacakmış ve 3 Şubat'tan itibaren dükkanlarda raflarda olacakmış. Bizim memlekette acaba Guildpact turnuvaları olacak mı? Nationals'ten sonra hiç bir turnuvaya katılamadım, Ravnica Pre-Release ve Release turnuvalarını kaçırdım... Ravnica ile ancak MtG:Online vasıtasıyla tanışabildim ve ancak geçen hafta yurt dışından ilk kartlarımı temin edebildim... Guildpact'i kaçırmak istemiyorum... turnuva olacak mı?
clasher Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gereklı seyler yıne duzenlıyecektır.. aslıdna lıste acıklandıysa orda ısmı bıle olabılır.. bende ravnica pre-reliesed ve release lere gidemememistim bunu kacırmamalıyım:P
Levent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Merhaba arkadaşlar, eger bir değişiklik olmazsa dünyayla aynı anda bizde pre-release turnuvalarımızı yapıcaz, ki bunların tarihleri 21-28 ocak da pre-release, takip eden pazarına ise release event şeklinde olucaktır. Gerekli bilgileri içeren postu turnuvaya 1-2 hafta kala yazıcam.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net
Öne çıkan mesajlar