helen_deathvoice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 res kill diyebuna derim arkaşdalar http://www.badongo.com/pic.php?file=dupewipedc__2005-12-13_dupe+wipe+komicc+cal.jpg&s= bu adresi kopyala yapistirla basin ben uğrasamadim özr dilerim msn rahat durmyo Zannetmiyorumki pati vede pati kiz arkadaslarimin beni hacklemeye kalkicaklarini o('.')o[signature][hline]Kırmızı Pabuçlu Kızlarla Dans Etmesini Bilmeyiz Ama, Şahinin Bile Uçamadığı Kartalin Bile Yuva Yapamadiği Yerde Şeytanla Dans Etmesini İyi Biliriz... [Bu mesaj helen_deathvoice tarafından 14 Aralık 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj helen_deathvoice tarafından 14 Aralık 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yukarda zaten konu açtık tekrar açmana ne gerek var[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helen_deathvoice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya aslanım muhalefetsin anladikta konu hakkında ol bak bakalım yukaridaki konuda print screan var mı ne salca adamlarsınız ya sizn yuzunuzden bi konuya millet yoğunlasamiyo defol yıkıl topiğimden[signature][hline]Kırmızı Pabuçlu Kızlarla Dans Etmesini Bilmeyiz Ama, Şahinin Bile Uçamadığı Kartalin Bile Yuva Yapamadiği Yerde Şeytanla Dans Etmesini İyi Biliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :) saol paylaştığın içinde ark.lar yukardaki konuya 3 tane ss almışlar yok değil ;-)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hahaha gece gece arızamıdır nedir bu herif bak bakalım kaç tane foto var o topicte[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Picture not found![signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi herkes biliyo işte CYPHER IS DEAD daha ne yazıyonuz. bitti gitti server girin alın 10 m ye +8 shard yağın fantezinizi girin karşı ırkın base e tank olun 12983747235 kuleye stress atın çıkın.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ha unumadan sonrada gelip buraya başlık atmayı unutmayın orc inn hostess ı kestik die =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar