Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lag gibi birşey

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Bir sorun var, günlerdir oynayamıyorum. Acc' a girip karakterlerimi görebiliyorum, oyuna girebiliyorum, oyuna girdikten bikaç saniye sonra server a hiç veri gönderemiyorum herşey donuyor. Wow klasöründeki wow test realm klasörünü silmiştim kullanmadığım ve çok yer kapladığı için, ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım acaba o klasörü sildiğim için mi böyle oluyor, şimdi oyunu silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum, silmeden düzeltemez miyim ?[signature][hline]Hepsi dansçı !
Hepsi yorumcu !
Hepsi R&B tutkunu !
Hepsi performans sanatçısı !
Hepsi bir ilk !

GRUP HEPSİİİİ !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna girmem cok uzun sürüyor, kita yükleme ekraninda yükleme bittikten sonra bir müddet duruyor. Ya disconnect oluyor ya da oyuna giriyorum 0 ms latency var, hicbir yerle etkilesime giremiyorum birsey yapamiyorum imdat[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=düzeltme]Babs Bir sorun var, günlerdir oynayamıyorum. Acc' a girip karakterlerimi görebiliyorum, oyuna girebiliyorum, oyuna girdikten bikaç saniye sonra server a hiç veri gönderemiyorum herşey donuyor. Wow klasöründeki wow test realm klasörünü silmiştim kullanmadığım ve çok yer kapladığı için, ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım acaba o klasörü sildiğim için mi böyle oluyor, şimdi oyunu silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum, silmeden düzeltemez miyim ? yardım pls[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...