ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bir sorun var, günlerdir oynayamıyorum. Acc' a girip karakterlerimi görebiliyorum, oyuna girebiliyorum, oyuna girdikten bikaç saniye sonra server a hiç veri gönderemiyorum herşey donuyor. Wow klasöründeki wow test realm klasörünü silmiştim kullanmadığım ve çok yer kapladığı için, ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım acaba o klasörü sildiğim için mi böyle oluyor, şimdi oyunu silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum, silmeden düzeltemez miyim ?[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Oyuna girmem cok uzun sürüyor, kita yükleme ekraninda yükleme bittikten sonra bir müddet duruyor. Ya disconnect oluyor ya da oyuna giriyorum 0 ms latency var, hicbir yerle etkilesime giremiyorum birsey yapamiyorum imdat[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 WDB WTF ve OMFG dosyalarini sildim hala düzelmedi. Bir arkadasim reinstall ve repatchin cözecegini söyledi, yapiyorum ben de : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=düzeltme]Babs Bir sorun var, günlerdir oynayamıyorum. Acc' a girip karakterlerimi görebiliyorum, oyuna girebiliyorum, oyuna girdikten bikaç saniye sonra server a hiç veri gönderemiyorum herşey donuyor. Wow klasöründeki wow test realm klasörünü silmiştim kullanmadığım ve çok yer kapladığı için, ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım acaba o klasörü sildiğim için mi böyle oluyor, şimdi oyunu silip tekrar yüklemeyi düşünüyorum, silmeden düzeltemez miyim ? yardım pls[/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar