Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Ankara Lan Partisi Şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben garbage a acacam konu şimdi :D
ben de gelirim uygun bi zaman yaparsanız. sınav da yokken hem güsel olur....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
hadi ya çok az gün kaldı
cumartesiye kadar yapın bişeyler...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
12 - 20 Aralık arası olması durumunda ben gelirim. 16sı ya da 17si super olur bence mesela =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
istanbulcular hayvanlar gibi deli etti beni o gazla abanmışım :D hadi ayarlayalım şunu ya kimler katılır geçen yıl da gidememiştim bursada olduğu miçin üf :/[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
lan parti yapalımda ben sabahlayamam ama :) malum 3. sınıf olduk, projeler, finaller vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Aralık 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gelirim ama maksimium akşam 9'a kadar olabilir bu, dediğim gibi projeler var, sırf gelecek haftaya yetişmesi gereken 3 proje var ve ben daha başlamadım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
yalan olmuş yalan ankaralılar beceremez :) neyse söyliyim silphatosa bi de ankara lan partysi düzenlesin :)
not: bu gazla da düzenleyemezseniz yazık ankaralı patilere :-P[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
ankarada dillere destan pek çok etkinlik olmuştur, hatırlatırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam orası kapandı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Gokart