muratalcicek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 selam arkadaşım bukadarda olmaz yaa bu kaçıncı oluyo ben sebebsiz yere banlanıyorum id: ::koboy:: game id: :_KıralL_: bi bakarsan sevinirim illa paraylamı oynamamız gerekiyo öleyse onuda bilelim paramız yok diye oynıyamıcaksak oynamıyalım. bi yardımcı olursan sevinirim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ok yardımcı olcam lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sebepsiz ban olmaz uydurma![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nick KIRal demekki bol bol chest falan kırıyodun ondan banladılar:Ddüz mantık :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ona gerek yok direk nickten 1-kıral 2-koboy. birinde olmayan bi ünlü türemiş dierinde olan bi ünsüz nereye gitmişse yok:) ha koboy derken knight online boy da olabilir. o zman saygı duyarım:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar