adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 benim çarı alan veya oyundaki bir hata newdeniylemi gitti biklmiyorum ama çarımı geri almak için paralı üye olmaya razıyım eğer paralı üye olursam çarımı kurtara bilirseniz ben paralı üye olmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim saygılarımla tek umudum sen kaldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Umudumuz şaban :D Charının üstüne bir bardak kola iç(su midene oturur). Eğer oyuna devam etmek istiyorsan yeni bir account ile bir char aç devam et.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ok ileticem lol ahaha blackwinsler kovalasın seni[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: 256, 14 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Umudumuz şaban :D Charının üstüne bir bardak kola iç(su midene oturur). Eğer oyuna devam etmek istiyorsan yeni bir account ile bir char aç devam et. katılıyorum[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çarımın kaç level olduğunu bilmiyorsunuz ordan konuşması rahat geliyor iki serverda da 60 üstü çarım var onlara yanıyorum itemleri nasıl olsa çıkarırım geri amam çarlarımı o levele bir daha zor getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bak kardeşim zaten içim yanıyor siz ordan benimle dalga geçiyonuz birazdaha anlayış gösterin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşlar lütfen alaycı, bananeci tavırlardan kacınalım bugünlerde yaşamış olduğumuz sorunun tek sebebi bizleriz. Birbirimiz anlamaya çalışalım ve birbirimize yardımcı olalım. Eğer blackwinds arkadaşımız bu topici okuyacak olursa lütfen arkadaşlarımızın sorunları ile ilgilensin ve herkes kaldığı yerden devam etsin. Lütfen oyunda biraz daha dürüst, örnek insan, teşkil edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşım dediğimiz gibi.işin blackwinds e kaldıysa yeni bir char aç. 70 oluncaya kadar sorun halledilir. Buna USKO adaleti diyorlar.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 1. Burdan seslenerek blackwindse ulaşamassın. 2. Çar Rus imparatorlarina verilen isimdir. Oyundaki characterdir ya da kısaca char. diyebilirsin belki. 3. Paralı üyelik alabilmen için oyuna girmen gerekli oyuna girmeden paralı üye olamassın, bu çağrılarının da hiç bir anlamı yok dolayısıyla... 4. Paralı üyelik için kredi kartı gerekmekte. Ayrıca o da yeterli değil. Paypal'e üye olmalısın bunların sonrasında. Bence bu dediklerimin çoğu sana uzak ve sen bence [spo1=Bunu kullan][img=http://img389.imageshack.us/img389/7505/suicmek5wu.jpg][/spo] derim.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... [Bu mesaj bilinc tarafından 14 Aralık 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kardeş blackwinds kendisine gönderilen mailleri cevaplamıyor burdaki msjlara cevap yazmasını beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sağolun arkadaşlar bana göstermiş olduğunuz yardımdan dolayı ama benim kafama takılan bir tek soru var oda benim arkadaşın şifresini değiştirmek istedi ve beceremedi oyuna girmek istedi oyuna giremedi ama belli bir süre sonra oyun girebildi şimdi kafama takılan bu acaba benimki de aynı şekildemi oldu yoksa korktuğum gibi başkasımı aldı ama ben şifrede değiştirmeye kalkmadım kafayı kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Tamamda arkadaşlar bu sorun gerçekten cok büyüdü. Zannetmeyelim ki K2 bize bu konuda yardımcı olacak. Bizler blackwindsi kırmamış veya kızdırmamış olsaydık belki su an biz bu forumda olmayacaktık. Blackwinds bu topiği okur ümidiyle yazıyoruz zaten bunları. Umarım umudumuz kırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar