mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaslar EU serverlarinda BL realminde; level 60 ORC WARRIOR charimi takas etmek istiyorum. Mage olursa sahane olur yani ozzelikle mage istiyorum ama diger karakterlerin ozzelliklerine gore degisir. Aslinda satadabilirim. Yani anliyacaginiz Takas etmek isteyenler veya Satin almak isteyenler(ama takas tercihimdir satma isinide fiyata gore dusunucem) bana gerekli gorus ve tekliflerini [email protected] adresinden ulastirsinlar. pm atmayin lutfen e-mailden ulasin veya msnden gelin. Benle temasa gecen arkadaslara char hakkinda cok daha detayli bilgi verilecektir. Ankara da ikamet etmekteyim yani burdan olursaniz her turlu eve servis de yaparim banada beklerim..... Hadi kalin saglicakla.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Msn ye ekledim ama online olma saatlerimden dolayı burayada yazayım buradaki priest i takas etmek isterim sanada uyarsa.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 her türlü eve servis yaparım :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 takas olundu... efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @@@Guncelleme@@@@ World of Warcraft Europe serverlarinda-Burning Legion Realminda bulunan level 60 orc warrior takas edilememistir. Tekrar tekliflere aciktir. Takas sartlari: Wow-Eu Burning legion realminda level 60 priest veya mage (Horde) Maghteridon realminde level 60 herhangi bir char (Alliance) olmak kosulu ile............. bana [email protected] dan ulasabilirsiniz(msn veya mail). Char hakkinda daha detayli bilgi gene benimle temas halinde verilecektir..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar