Redogski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: beybin, 12 Aralık 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Ya da git izmir'de yaşa , ohh mis gibi , bi ucundan diğer ucu 49 dakika(test edildi onaylandı) =) izmir oWnz da o 49 dakika olayında haksızsın karşında hafta içi hergün sabahın köründe izmirin bi ucundan diğer ucuna giden biri duruyo.karadan gidiceksen 49 dakkada asla gidemezsin (sabahları hele).ama ben feribota atlıyıp karşıya geçicem diosan ayrı:D edit:ilk izmir lafında yapıştırdım quote ı daha bunun 2. sayfası varmış. @twistedemo:hiçde sıkıcı değil eğlenmesini bileceksin:D @dagger:ya kskya gitmesi? altınyoldan sabah ve akşamları[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. [Bu mesaj Redogski tarafından 13 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şu proje halindkei sistemler bitse mükememl olcak hele marmarayla birleşince değme kefine ama en az 2010 gözüküyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Aslında bu projelerle bir yere varılmaz. Millet köprüden mecidiyeköy'e beşiktaş'a, taksim'e falan geçiyor. Bizim akıllılar alakasız yerlere götürüyorlar Marmaray'ı Yok efendim Kartal'dan başlıyomuş (ki kartal'da oturanlar falan heveslenmesin 3-5ten geçiyor hat) Gebze'den Halkalı'ya kadar gidebilecekmişiz. (Allah'ın her günü Maslak, Taksim, Mecidiyeköy, Beşiktaş'a giden binlerce adamın ne işi varsa artık halkalı'da) İlginç işler işte. İhtiyaca cevap vermekten çoook uzak. Görünen o ki benim hiç bir işime yaramayacak. Göztepe'den Söğütlüçeşme'ye (oradan da üsküdar'a) bir vasıta, oradan (üsküdar'dan) karşıya (etti iki..), sonra tarihi yarımadadan (tarihi yarımadadan ulaşım dağıtan beyni öpsünler, ne ulu beyindir onlar) taksim, beşiktaş tarafına üç! Ha buradan okula çıkmak için de bir şeyler gerekebilir tabi... Kısaca bizim için köprü veya vapur seçeneği cazip (nasıl cazipse, elimiz mahkum demek daha doğru) olmaya devam edicek. Saçma işler! Dur bak yazdığımı beğenmedim ekleyeceklerim var edit.i: Marmaray tu kakadır demiyorum, hatta "poroce pek i yanlıştır cık cık" falan da demiyorum (keza o kadar bilgi bizde olsa bizden de yardım isterler di mi?) Sadece mevcut yükü iyi ve eş zamanlı olarak dağıtacağına dair güvenim yok. Yoksa geliişme gelişmedir. Seneler boyu kiimse elini kıpırdatmadı toplu taşımacılığın kralını yapan demiryoları ve metrolarda. Şimdi yapılıyor olması büyük gelişme. Yeterli mi? bence değil, yapanlara göre yeterli. Sonuç; zaman gösterecek.. [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Muhallebi bence de motor almak farz ama istanbul'da sıkıştırıyorlar motor alınca , zaten kışın gidemiyorsun o ayrı mesele de , motor kullanmanın özellikle istanbul'da inanılmaz zorlukları var ![signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar