Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Daha ne göstericeksin Tanrım? Daha ne göstericeksin Tanrım? Acılardan oluşmuş hayat anlamını... Gunahkarların kurdugu hukumranlıgı Kirletilmiş saf duyguları? Hangisi kaldı gormedıgım Daha ne göstericeksin Tanrım? Kardesın kardesı oldurusunu? Kan ıcer gıbı onur ve gurur cıgnendıgını Ruhunu satar gıbı saflıgını kaybedenlerı Daha ne göstericeksin Tanrım Sevdıgımın baska kalp ıcın attıgını Benı Sevenın benle hıc alakası olmadıgını Yada bu ıkılemde yardım haykırıslarımı Daha ne göstericeksin Tanrım Aglıyarak sabahlara kadar bınbırkere öldugu mu? Sabahtan aksama kadar o sokak senın bu sokak benım RUhumu ve duygularımı uyusturdugumu? Daha ne göstericeksin Tanrım Aileden yedigim azarin bini bin astigini? Yada gereksiz bir toprakta Oyle salınıp salınıp kendımı hıc hıssetmemı? Daha ne göstericeksin Tanrım Hayatımın bır gun bır yagmur damlası gıbı Avuclardan akıp Ince pıslık dolu Bır dehlızde mahsur kalıcagını... Daha ne gormelıyım Tanrım Daha ne kadar acı verıceksın Ve Daha NE kadar bana acı cektırmeye Merak ve huzursuzluk kılıcaksın Sesım ve haykırısım Senın kor adeletıne Senın vurdum duymaz anlayısına Ve senın Ask ıcın yalanlarına Daha ne göstericeksin Tanrım? Umudun ölu bir masal oldugunu Ask ve kalp ın yalan seytanın Oyuncagı oldugunu Acımasızca bunla oynuyan Her bır bedenın bırbırıne Ironık sekılde cellat kEsılmesını?? Yoookk Tanrım mumkunse Ben Bır dua ve bır tazıye Ardımda da beyaz kalbım kadar Beyaz bır mermerde adım olsun yeter Dıgerlerı mı? Onlar senın olsun Tanrım... [Bu mesaj Soulbringer tarafından 16 August 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Guzel yazmissin Soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar