adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu gün oyundayken üç kere dc oldum en son olduğum dc den sonra oyuna giremeyi denedim şifre hatalı uyarısı geldi.Ondan sonra sürekli aynı hatayı tekrarladı durdu.Benim adamıma nasıl geri alabilirim bana yardımcı olursanız minettar kalırım ilginiz için tşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murat17 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 birisi sen oyundayken oyuna girerse sana dc gelir. + şifren gecersizse tahminimce sen oyundayken oyununa giren muhrem kişi :) şifrenide değiştirmiş yeni şifre almış. üzgünüm yapabileceğin pek bişiy yok. çarı satın falan aldıysan veya bilgilerini paylaştığın biri varsa bu tahminlerim büyük ihtimalle doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben hackleme yöntemlerinin hepsini biliyom aşşa yukarı ben onlara göz yumdurmuyorum bence hacklenmek değil bu çünkü şifre değiştirilmiyor bildiğim kadarı ile daha ama nasıl bu şekilde hata veriyor onu anlamadım daha çok kafam bozuk hemde çoooooookkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murat17 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şifre değiştirme sorunu dünden itibaren düzeldi. am sen heck değildir diyosan bilemem kardeş. senin için üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bakın arkadaşlar bu gün benim başıma yarın sizin başına gelebilir. Sizde biliyorsunuz kaç saatte adamlarımızı kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 heck tem kurun siz ya?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar