Psych0_SexyY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 beyler ben arkdan bi lvl 61 warior aldım bunun şifresini deiştirmek istiyorum yanlız deiştirmek için mail adresini istiyo kendimkini yazınca kabul etmiyo arkadaşın yazdığı mail adresi yazmam lazım onuıda yazınca şifre onun mailine gitçek yani bunu nsl düzeltebilirim yani mail adresini benim mail adresine çevirebilirim vede gizli soru cevabını bilen varmı ?[signature][hline]maddafacca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psych0_SexyY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yokmu yardım edebilecek :([signature][hline]maddafacca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kardeş ben o sorun yüzünden char alamadım kaç kişiden, arkadaşın mailide sana ait olucak yane maili sana vericek başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psych0_SexyY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 pfffffff :(:(:(:([signature][hline]maddafacca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şifre ile siteden girişi yapıp mail adresini değiştiremiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 up:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psych0_SexyY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet aynen öyle[signature][hline]maddafacca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşın char hackledi yani sende şifre değiştirnce adamın mail e gidio ha senin maile nasıl gitcek asdfg bahksen olaya ya....[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar