CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Rodeon 9600 ekran kartım var. Wow videoları indirdiğimde açmasına rağmen renkler birbirine girmiş izlenmicek bir durumda açılıyor. Fakat oyun oynarken ve flim izlerken problem yaşamıyorum. Sadece wow videolarinda. Son patchide yaptım format attıktan sonra böyle bir problemle karşılaştım. Nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bilmiyorum, bilsemde söylemem zaten :) eheheh. Videolar dediğin .avi .wmv uzantılı bildiğimiz videolar di mi? Eğer öyleyse codec pack indirmen gerekir. Diye bi sallayım ama kesin daha iyi bilen biri çıkar.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ekran kartından kaynaklanan bi sorun olduğunu sanmıorum. Büyük ihtimalle gerekli kodekleri kurmamışsındır. Kur bi K-Lite Codec sorunun çözülecektir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eheeh Smoke :P K-Lite ta kurulu makinada :P[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 K-Lite'ı kaldır komple, sadece ffdshow kur... www.betanews.com adresinden bulabilirsin. Boşa makineyi yoran codec paketleri gibi değildir, DirectX bazlı olduğu için canavar gibidir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dediğn programın tam ismini alabilirmiyim bulamadım :/[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest [Bu mesaj CapN tarafından 13 Aralık 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: kymophobia, 13 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: K-Lite'ı kaldır komple, sadece ffdshow kur... www.betanews.com adresinden bulabilirsin. Boşa makineyi yoran codec paketleri gibi değildir, DirectX bazlı olduğu için canavar gibidir. K-Lite codec pack sorun çıkarttı makinamda çok. bunu deniyeyim bi.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ekran kartının driverlerini güncellemeyi dene.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ekran kartını güncelledim olmuyor. Formattan önce aynı patchle çalışıyordu sanırım ekran kartından değil. Ffdshow u da indirdim birşey değişmedi yada yapmam gerekn bir ayar varmı ?[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Halettim çok teşekkürler :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar