pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 I Love You Cyhper :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 herşeyi hazırladım cz ye girecem bi baktım param yok kim gidecek hostese dedim potcuya sattım sheli girdim cz ye[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 beyler madem böyle herkez şikayetçi. o zman 1 hafta içinde ares cyper gibi olacak. şu anda innde piyasa sürülmek üzere bir sürü ib+10 raptor vs vs ....... eğer derseniz bunu neden yapacaksın diye.oyunda kankam kardeşim bildiğim arkadaşın biri beni ib +8 için sattı. maden ares te böyle item sıkıntısı var o zman bizde çözelim.bakalım nychris yada diğerlerinin yada gm lerin gücü yetecekmi.. size ben yine burdan yer ve tarih vereceğim aynı anda 10 merchantta shard +9 lar ve ib +10 lar dolaşacak...eğer inanmayan olursa msn adresim [email protected] ss yollayabilirim.... k2 network artık bunu hak etti.kendimi asla hacker yerine koymuyorum.sadece oyunu yapan salaklar birşeyi unutmuşlar.. istedikleri kadar anti dupe patch çıksın onarılması imkansız. oyunda yaşanacak kargaşa için hepinizden özür dilerim.umarım daha güzel bir oyun bulur onu oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aresde oyle seyh yapamazlar o kdr g*t yok cunku o piskopat james warken olmaz =) Cypherde kimin eli kimin cebinde belli degil trade den item dagitanlar bedavaya tample event dupeliyip kıranlar pee rezillik yaf utanmadan bide Cypher3 acdilar ..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Areste Cypher gibi olsa ortama ayak uydururdum :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ares ve diğer serverler k2 nin malı değilmi cyperde olanlar oradada pek tabi olur oluyordurda. Cyperde ayyuka çıkaranların serverin bkunu çıkarmak gibi bir amacı var herhal. Bu diğer serverlere niye sıçrayamasın diğer serverlere kurşunmu döktürdüler muska mı yazdırdılar. Ke kurtlar vadisi gib oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 CYPER da gm yok ki xD ondan böyle orası safezone :)[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cyperde GM olsa ne yapabilir 7 den 70 e neredeyse herkezde var bu itemler şuan. arayıpta bulunmayacak kadar bol item ben inanamadım gördüklerime uplanmış + takılar shlller, silahlar staflar vsvs gm ne yapacak tüm oyuncularımı banlayacak tüm itemlerimi silecek yok yok 100 gm koysalar şuan bi bk yapamazlar. Biri 3000 tane blue treasure kutusu var bende diyor yuh diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 BaşLığa Cevap: Arese Geçerdim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yoo aramaya gerek yokki k2 nin yapmiş olduğu bi program var adminstools die oraya girip tüm +7+8 itemleri silebilirler paralari falan nne isterse ama dediğim gibi GM yokki adminde ilgilenmiyo bence orası biraz atraksyon server i gibi xD[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar