Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saçlarımın açıldığını dün çekilen bir kaç resimde fark ettim..lise sona kadar jole kullanmazdım ama geçen yaz ve bu okul yılı biraz kullandım...saçımda exama olduğundan dökülme olmuştu hazırlıkta ve lise 1de de sonradan toparlamıştı..şimdi baktım sadece sağ taraf açılmış sol taraf eskisi gibi duruyor..saçlarımı sağdan sola yatırdığımdan mı kaynaklanıyor? geri gelme ihtimalleri ne?jilet vursam kısa tüyler saça dönüşür mü? bi yardım edin yoksa sol tarafıda dökmeğe kasıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 fotograf olarak görmeden bişey diyemeyiz paticik uzmanları olarak :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yukarı ya..bu kadar çabuk aşağı düşmesin konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 geri gelme ihtimalleri yok..moral bozmak gibi olmasin ama cidden yok..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hiç dermatolojist diye birşey duydun mu?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 JiLet bi boha yaramıo kardeş,bayabi denedim...Benimde öLe kenarLardan acıLmaya başLadı baya bi..Egerki kısa sac sana yakısıosa öLe yap en güseLi..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 açıldıysa pek çaresi olmuyor artık üzgünüm kendimden biliyorum :([signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Arkasokak, 11 Aralık 2005 19:33 tarihinde demiş ki: bi yardım edin yoksa sol tarafıda dökmeğe kasıcam.. abi o nasıl kasılıyor[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 caheeel senüü[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çok kolay. ya sivri bi cisme kafa atacaksın ya da o kısmı tokatlattıracaksın.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sol tarafı dökmeğe kasıcam derken şunu kastettim..sol tarafıda jolelicem sürekli...bir kaç espiri patlatmışlar ama olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 saçların döküldüyse boşuna kasma derim(seni üzmek gibi olmasın) en iyisi git kafanı kazıt bi de yakışıosa değme keyfine...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eski reismlerime baktım..geçen senelerde jole kullanmama rağmen açıkmış yine saçlar...şu anki rahatsız ruh halimden azcık sıyrılmış durumdayım...sağ taraf egzama sonucu açılmış tamam arkadaşlar boşverin...sol taraf eskisi gibi duruyor..joleyi artık sadece özel günlerde kullanıcam...teşekkür ederim ilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lan ne benim saçlarımda baya bir seyrek (uzun gerçi). nolmuş yani taktığın şeye bak hey allahım[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi yok seyreklik ya.yani görüyorum her gün , yok bi şey , büyütme ahah. :p[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benimde açılmaya başladı ama simetrik açılıyo benim :) . hep dax ve sprey yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 daxtan olduguna emin misin benim bildigim sacı besliyor.. ama hem sprey hemde daxsa bahsettigin karısım ona yorum yapamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 dax daha zararlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar