uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Suan acıkcası para yok fazla herkezden ufacıkbir yardımla kurarız hemen Price: 20k arkadaslar cok deil.
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Nick: Anron thief olacam bende girerim... walla :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Silkroad - Anron - 20+
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 buyuk gun isallah 2 gun sora en ayrıntılı bicimde gunu ve saati bildiricem size ama suanluk bole gozukuor :/
RaPPeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 uyuyangüzel lvl 20yim daha %30um ne olcaıma karar veremedim mercahnt olmayı düşündüm ama guild varsa alırsan thief olurum. yer varmı? bide dhaha meslek alma dedi bi ark ezik kalırmısım ne diyosunuz?
Öne çıkan mesajlar