Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men vs Jedi - çok cici bir kıyaslama konusu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Jedilar Tek Bir Kalıp...Mutantlar İse Bir Çok Çeşit..Hangi Birinine Karşı Jedi LAr Ne Yapıcak...Ayrıca Ne Kadar Malzame Gelirse Gelsin...Sonucta Elbet Metal Olucak...Yani Sonuç Çok Büyük Kayıplarda Verilse X-Menlerin Kazanacığıdır.[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
yaw tamam yaw yeter jedi döver tamam jedi döver çek git yaw jedi döver..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 11 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
nuke peki gezegende diildee bi uzay platformunda kapıştılar. magneto manipulate edemicek kalcak ortada direk gg olcak... ve mermiyi karşılayabilmeleri lazım bunun hakkıdna bi tartışma olacakti bulursam link vereyim.

suark: ben ja daki ragnos dan expenden universedek iragnos dan bahsediorum ki burada gene cahilligini görüoruz onunda ötesinde jaden korr unda anakin skywalker benzeir oldugunu düşünürsek gene mantıklı

kenshin ben lightsaberlarla alakli kısımda azıcık kablo olarka metal oldugunu ancak metal üzerinde azıcık kontrolün force sayesidne kırılabilecke kadar az oldugunu yazdım daha onca okumadan yorum yapma.

ya uzay platformu ne alaka şimdi. Biz iki saattir çölün ortasında kapıştıroz :) Yani gezegenin ustunde kapışıolar. (mermi hakkındaki linkini bekliyorum)
Asteroth: Dandik dediğin Sentineller hiç de dandik değil inan. Bi kere çok büyükler herşeyi ezerler. neyse karıştırmayalım onları.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 11 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
kenshin zaten amgnetoda birebir lightsaber nası lyapılır bilio gidicek içindeki metali koparmaya kasacak (ki yapamaz metaller iplastik muhafazada tutuldugundan istesede koparamaaz) anca kendine çeker saberları o sırada bi jedida force yardımyıla saberı acıp bi push yapar magneto gg. okumadan saçma salak yorumlar yaptıgın kanaatindeyim.

Olm Yarım Saattıir Yorum Yaptıma Göre Okuyorum...Sende Aynı Şeyi Sayıklamaakdan Vazgeçsen...Ne Çeksin Magneto Kendine...Ve Neden Koparamasın Metali Bilmesine Gerek Yok Hisseder Tahmin Eder...Sonuc DA Ellerindekiler Metale Benziyor...Bi Dener Parçalamayı Olmas Bunlar Bile Bile Madde Ama İçinde Bi Metal Var Onu Kaparayımder...Bizztyy..Saberlar Söner..Jediler Son Sigaralarını yakar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
1-) Xavier felçli bir adam, fiziksel olarak verimli değildir.
2-) Magneto plastik bir odaya kapatıldığı vakit, hayvanat bahçesindeki maymunlardan daha zararsızdır.
3-) X-Men , Sentineller (Bildiğin "Robot"un büyük hali) tarafından çatır çatır avlanabilmektedir.

Buyrun burdan yakın efendim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
kenshin yanlız su var jedilar herbirinin bir sürü gücü varken her bir mutantın tek bir gücü var üstelik cogu jedi 3-4 yaşından hayatının sonuna akdar egitim görüo. üstelik ben marko raagnos u getirmeden suark aldı arkadaşımız marko ragnos dandiktir demişti ona hitaben onla konusuodum sen en atlıosun.

hellsing hala gerek sw gerke x-men hakkıdan bilgin olmadan 40.000 + yıllık sw tarihinde 60 yıllı kbi dönemi anlatan filmlere dayanarka laf anlatıosun o yüzden artıkseni kaale almıyorum.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
Asteroth a ekleyecegim bişiy yok. bu arada oyle dahi olsa jediların saberlarını force gücüylede çalıştırabildiklerini yani magneto koparsa dahi gene pushalyıp acıp onu biçebilcegini biliomuydunuz?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 11 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
kenshin yanlız su var jedilar herbirinin bir sürü gücü varken her bir mutantın tek bir gücü var üstelik cogu jedi 3-4 yaşından hayatının sonuna akdar egitim görüo. üstelik ben marko raagnos u getirmeden suark aldı arkadaşımız marko ragnos dandiktir demişti ona hitaben onla konusuodum sen en atlıosun.

hellsing hala gerek sw gerke x-men hakkıdan bilgin olmadan 40.000 + yıllık sw tarihinde 60 yıllı kbi dönemi anlatan filmlere dayanarka laf anlatıosun o yüzden artıkseni kaale almıyorum.

ben zaten mesajımda bunu belirttim kitapları bilmiyorum ,filmlere göre konuşurum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
filmlere göre konuşursan yanlış olur hiç olmazsa tartışmalra katılmadna ocne www.starwarsturk.gen.tr de sag alt tarafta ehr sayfada ayrı bi sık sorulan sorunun cevabı oluo onları okuyup gelirsen cok daha dogru seyler soyleyerek gelebilirsin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 11 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
1-) Xavier felçli bir adam, fiziksel olarak verimli değildir.
2-) Magneto plastik bir odaya kapatıldığı vakit, hayvanat bahçesindeki maymunlardan daha zararsızdır.
3-) X-Men , Sentineller (Bildiğin "Robot"un büyük hali) tarafından çatır çatır avlanabilmektedir.

Buyrun burdan yakın efendim...

1-) Fiziksel Olmasına Ne Gerek Var..
2-)Adamlar Magnetoya Plastik Saber Yada Silahlamı Saldırca
3-) Jedilarda Metalden Farksız olan...Hatta Bilidğin Robot Olan Droidler Tarafından Ölüyor

@Bleda Mssgın Başında Kenshin Yazıoyor Ve Aynı Konu Sürekli devam Ediyor[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Mesaj tarihi:
yanlız o normal dedigin robotlar asassin droidler ve etraflarında koruma kalkanları var. sen sentinellere koruma kalkanı ver bak noluo. bide onalra saniyede 90 dev ışınlarından gödnerme gücü var bak bakıym x-men kalıomu.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
O Gönder Gelsin...Ne Olcak..Bak Hala Sadece Magnetodan Bahsediyorum...Yedek Parçacı Dukkanına Çevrilip GEri Gonderililer...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Mesaj tarihi:
tmm kabloları kopardı gined em saberlarda metal az oldugunda jediların bir kızmı gitti push yaptı magentoya dogru ve force kullanarak gene enerjilerini saber ın lazeriniz yakmak için kullandılar ve magneto kıyma oldu. end of story (bide beler yarın sınavım var ben yatanzi birazdan cvp atmassam şaşmayın)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
ya ben herşeyi geçtim bu apocalypse ölümsüz ya bunun çağresi nedir , nasıl durdurulcak ?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
@Kenshin ;
1-) Beyin gücüyle yapılan bir savaş sırasında Xavier kendisine fiziksel saldırıda bulunan bir Jedi'a karşılık veremez, biçilir.

2-) Magneto plastik bir kuşatma karşısında -ki bunun için de sayısız alternatif getirilebilir- tamamen zararsız, süt dökmüş kedi olur.

3-) Star Wars anime serisini izlediyseniz, Mace Windu'nun tek başına o droidlere neler yaptığını pek ala görebilirsiniz.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 12 Aralık 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
tmm kabloları kopardı gined em saberlarda metal az oldugunda jediların bir kızmı gitti push yaptı magentoya dogru ve force kullanarak gene enerjilerini saber ın lazeriniz yakmak için kullandılar ve magneto kıyma oldu. end of story (bide beler yarın sınavım var ben yatanzi birazdan cvp atmassam şaşmayın)

Arkadaşım Kablo Koptukdan Sonra O Kristalden Enerji Ne Aktarcak...Olmuo İşte Olmuo...Sadece Magneto Kılıçları Tek Başına Egale Ediyor ya..Bence Kasma Boşuna Ben Hala İkna Olmadım[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 12 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
@Kenshin ;
1-) Beyin gücüyle yapılan bir savaş sırasında Xavier kendisine fiziksel saldırıda bulunan bir Jedi'a karşılık veremez, biçilir.

2-) Magneto plastik bir kuşatma karşısında -ki bunun için de sayısız alternatif getirilebilir- tamamen zararsız, süt dökmüş kedi olur.

3-) Star Wars anime serisini izlediyseniz, Mace Windu'nun tek başına o droidlere neler yaptığını pek ala görebilirsiniz.

1-) Xavier Tek Basınamı Gezecek..Xaviera Yaklaşabilceklarmi...Sonucda Bu Bi Takım Mücadelesi
2-) Bana Plastik Bir Şekilde Magnetoyu Nasıl Dövüeğini Söle Etrafında X-men ler Varken...Sonucda Bu Bi Takım Mücadelesi
3-) Ya..Dimi Zaten X-Menlerde Hiç Sentinel Dovemiyor..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 12 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ya ben herşeyi geçtim bu apocalypse ölümsüz ya bunun çağresi nedir , nasıl durdurulcak ?

Apocalypse yeniliyor...

Hangi bölümde, nerede olduğunu hatırlamıyorum , ama yeniliyor ondan eminim...

Onslaught var bir de, Apocalypse'in bi üst versiyonu, o da yeniliyo... (Xavier+Magneto diyeyim siz anlayın)

Ayrıca Apocalypse - X-Men?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
force enerjisini dogrudan ışıgı odaklayan özel kristale veriyor kablolardan iletmiyor.

helsing apocalypse ölümsüz degil öldürülebiliyor nitekim x-menlerin bi kaç defa öldürmüşlüğü var. onudan ötesidne apocalypse getirmek varsa benden kotor 1 deki jedi kosneyini getirip force yardımıyla apocalypse i tamamen yok ediyorum. oda olmadı expenden universede bütün yaşam güçlerini yok edne bi sith teknigi var (starwarsturk den bulunabilşr) onu yapar jediler direk gider apo (ha bak onu akıl ettigimde ii oldu az ocne bahsettigim sith teknigiyle bütün x-menler 3 sn de ölür)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 12 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
said:
Hellsing, 12 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ya ben herşeyi geçtim bu apocalypse ölümsüz ya bunun çağresi nedir , nasıl durdurulcak ?

Apocalypse yeniliyor...

Hangi bölümde, nerede olduğunu hatırlamıyorum , ama yeniliyor ondan eminim...

Onslaught var bir de, Apocalypse'in bi üst versiyonu, o da yeniliyo... (Xavier+Magneto diyeyim siz anlayın)

Ayrıca Apocalypse - X-Men?

ben yenilmiyor demedim, öldürülemiyor dedim.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Mesaj tarihi:
hell öldürülebiliyor comic boo kvb ısmarlar veya internetten araştırma yaparsan nasıl öldürüldügünü öğrenebilirsin (ben saece öldürüldügünü biliorum nasıl oldugu hakkıdna kesin bir bilgim yok)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
kensehin bende sana dediginin tam tersini sorucam. jediların gelemsini durdurabileceklermi? sonuçta 10.000 tane var. hangi birini durduracaklar.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
@Kenshin;

Abi bu böyle çözümlenmez, cidden bak...

Turn Based Strategy diyorum...

Çıkar X-Men serisinden 6 karakter, ben de çıkarayım karşına Star Wars serisinden 6 karakter, bi mekan seçelim, sırayla kapıştıralım...

Burda tartışmak Galatasaray mı Fenerbahçe mi yener gibi oluyo çünkü...

Ben diyorum 35 metreden Prekazi, sen diyosun frikikten Johnson...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 12 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
force enerjisini dogrudan ışıgı odaklayan özel kristale veriyor kablolardan iletmiyor.

helsing apocalypse ölümsüz degil öldürülebiliyor nitekim x-menlerin bi kaç defa öldürmüşlüğü var. onudan ötesidne apocalypse getirmek varsa benden kotor 1 deki jedi kosneyini getirip force yardımıyla apocalypse i tamamen yok ediyorum. oda olmadı expenden universede bütün yaşam güçlerini yok edne bi sith teknigi var (starwarsturk den bulunabilşr) onu yapar jediler direk gider apo (ha bak onu akıl ettigimde ii oldu az ocne bahsettigim sith teknigiyle bütün x-menler 3 sn de ölür)

Ben Kablo İle İletiliyor Die Biliodum Özür Dilerim O Tezimden Vazgeçtim...O Sith Geyiğini Yapmak Jedilara X in Time Stop Geyini Yapmak Aynı Mantık Ozmn Hangisi Daha Hızlı Yaparsa O Kazanır...=)Olmadı X Yanında Cerebroyu Getirsin...Ve Bence Bildğin Düz Mermi İle Cok Rahat Ölebilir Jedilar..X Bi Süre Azıcık Reflexlerini Yavaşlatsa...Biter Olay[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Mesaj tarihi:
asterothla aynı öneriyi bedne yaparım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
  • Yeni Oluştur...