Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 1-20 arası wizard Guide


Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Buyuk bir değişiklik olmazsa lvl 1 le 10 arasını melee damage vererek geciriceksiniz, bu guide buna gore hazırlandı..
Bu lvl da lootladıgınız item lar cogunlukla junk(çöp,işe yaramaz,vendora satılacak esya) dır,kullanabilceginiz fazla item cıkmıcaktır.Hiç üstünüzü başınızı şişirmeyin acımayın satın vendora.
Oyuna başladık..
Başlangıc köyünün etrafında bir kac kendi lvl mize göre mob(mmo larda geleneksel bir notasyon,oyuna baglı yaratıklar) kestikten sonra, ilk yapmamız gereken sey 4 lu bir belt tedarik etmek.Bunun ardından bir kac tane novice bag(en dusuk kalite canta) edindikten sonra karakterin bu lvl lerde baska bir equipment(silah armor ve benzeri esyalar) a ihtiyacı yok.

Edit:Potionları kullanabilmeniz için belt inizde olmaları zorunludur!

Closed betada 1-10 arası karakterlerin armor ve weapon restriction(sınırlama) ı yoktu buna baglı olarak en iyi AC/DPS(armor class ve damage per second) li equipment i kullanın. En iyi silah olarak Two Handed Halbred ve Novice Bow Level 4 deki mob lardan tedarik edilinebilinir.

Lvl 10 a gore fazla bir combat opsiyonunuz yok ne yazikki, cıkabileceginiz en uzak range de bow la acılıs, bir yandan Dodo nuzu gonderdiniz(Dodo: ilk lvl larda gelen pet iniz hem mount icin hemde combatta yardımcı olması icin).Mob melee range girerken melee silahınızı kullanın.

Oyunda oturmak mana ve health regen(regeneration:yeniden olusmak/dolmak) sagladıgı için ve low lvl moblar bile kritik vuruş yapabildigi için her pull(pull: mmo terimi, tam anlamı cekmek yani mob u melee veya range olarak üstünüze cekmek) dan önce X ile yere oturarak dinlenmek en akıllıca çözüm.

Lvl 5 oldugunuzda artık standart başlangıç class ı olan Citizen lık tan ilk üst class ımız olan Caster ı seçme hakkımız geliyor.

Önemli:Sakın attribute puanlarınızı lvl 10 olmadan intellect e vermeyin! Lvl 10 dan önce gelen att paunlarınızı ileriki lvl lerde cok daha pahalıya patlıcak olan stat lara, wizard icin regen saglıyan Wisdom a vermeniz daha saglıklı. Lvl 10 dan sonra ana statınızı(intellect) cok daha ucuza artarken diger statlarınız tam tersine cok pahalı olucak.

Burda yapacağınız seçim size kalmıs, yeri geldiginde range weaponla da kite/k.i.t(range caster/ranger class ların rakibi uzaktan damage vererek bir yandan da kacarak öldürmeleri) lıyarak da indiririm diyorsanız ki ben öyle diyorum 20-25 dex benim tavsiyem. Su anki regen durumu lvl 20 de standart wisdom la 1000 mananız 90 saniyede doluyor.

Lvl 10 a kadar başlangıç köyünüzdeki görevlerle beraber sizi uzaga gönderen questleri yapmayın, etraftaki mob larıda keserek lvl 10 u bulun.

Lvl 10,Wizard

Lvl 10 da yani üstü classımızı seçme hakkımızı doguyor,wizard ı seçiyoruz. Ve evet, artık intellect stat ını arttırma zamanı.
Artık daha ucuza( train basına 3 puan) intellect arttırabiliriz.

Mananın sizin can damarınız oldugunuda hatırlatalım..

Secimimizi yaptıktan sonra Magic Basic Attacks skill tab ına 5 point harcıyarak ilk büyümüzü öğreniyoruz:

Energy Strike

Bu noktadan sonra Mount skills de 8 puan bizim 2 ci petimiz Rancho yuda dodo ile beraber cıkarabilmemize olanak sağlar,aklınızda bulunsun.

Önemli: Her pet summonladıgınızda ve log in oldugunuzda, petinizin sizinle paylastığı exp yuzdesini sıfıra getirmeyi unutmayın!

Her 15 dakika da bir pet summonlıyabildiginizi unutmayın! Wizard ların cam bir cannon oldugunu unutmayın! onunuzde pet iniz varken damage yapmak her zaman daha kolaydır.

lvl 10 da en yakındaki undead graveyard a kendinizi atın, spawn(mmo terimi,mob ların yeniden cıkması) suresi oldukca kısa oldugu için rahat grind yapabilrsiniz.

Level 5:
DEX i yukseltin

Level 6:
Yeni skill - Summon Dodo
Mount skill lere 4 point harcayın,dodo için
DEX i yükseltin

Level 7:
DEX i yukseltin

Level 8:
WIS i yukseltin

Level 9:
WIS i yukseltin

Level 10:
Yeni büyü Energy Strike
Magic Based Attacks tabına bir puan verin. (6)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 11:
Yeni büyü yok.
Magic Based Attacks tabına bir puan verin. (7)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 12:
Yeni büyü Energy Ball.
Bir puan Magic Basic Attacks. (8)
Bir puan Mount Skills (9)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 13:
Yeni büyü yok.
Hepsi INT e.

Level 14:
Yeni büyü yok.
Bir puan Magic Basic Attacks. (9)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 15:
Yeni büyü Magic Armor
4 puan Magic Basic Protection. (4)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 16:
Yeni büyü Fireball
Bir puan Magic Basic Attacks. (10)
Bir puan Magic Basic Protection. (5)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 17:
Yeni büyü Summon Protectors
Bir puan Magic Basic Protection. (6)
Kalanların hepsini INT e verin.

Level 18:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

necromancy e belli bi leveldan sonra wizard danmı geçiliyo yoksa başlarken çat diye necro olabiliyomuyuz? çünkü çoğu oyunda skill kasarsın sonra sağa sola ayrılırsında ondan sordum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...