Ferhat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Öncelikle bu konunun daha önceden de diğer oyuncular tarafından açılmış olabileceğini gözönüne alaraktan -eğer ki açılmışsa- foruma extra bi konu açmış olacağım için özür dilerim. -Hunter karakterimi açtığım günden beri 3-4 kez talentlarımı sıfırlamış bulunuyorum. Ve bunun bedeli olarakta en son sıfırlayışımda 15 gold ödedim! İlk verdiklerimi sayarsak 30 gold vermişimdir ve bundan sonrakinde 20 gold daha vermem gerekicek. Yani son bi ayar yapmam gerekiyor. -Ve bir türlü istediğim karakteri ve özellikleri oluşturamadım. Ya hayvanım güçlü oluyo ben güçsüz oluyorum yada ben diğer alternatife nazaran güçlü oluyorum hayvanım çok güçsüz oluyo. çok sordum soruşturdum en sonunda 5-31-15 de karar kıldım derken son 5 talent puanını yine yanlış özelliklere verdim. (Ama bir de üzerimdeki itemların çok kötü olmasının da etkisi büyük.) -İşin özeti yine "0" lamam gerekicek ve bu defa Profesyonel hunterların tavsiyesine ihtiyacım var! -Tabi ilk soracagınız şey; "PVP mi PVE mi" yapmak istiediğim olacak! -Valla açıkçası çok fazla PVP yapan birisi diğilim ama yapmak istemiyoda diğilim! -Sonuçta LVL 60 oldugum için Battleground larda çok zaman harcıyacam gibi görünüyo ama PVE yi de göz ardı etmek istemiyorum. -Bu konuda bi karma kombinasyon oluşturmama yardımcı olabilecek ve bu işten iyi anlayan arkadaşlar varsa çok sevinicem! -Ve tabii ki hangi talentlara kaç puan vermem konusunda da.... Şimdiden teşekkürler Saygılar... [Bu mesaj Ferhat tarafından 12 Aralık 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kendi hunterimda toplam 480 agi buffsız bunu nasıl yaptın dersen itemlar + talentin aşırı büyük bir etkisi var benim talentlarım 21 marksman 30 survival 15% agiyi açtım PvP ve PvE diye bir ayrım olduğunu düşünmüyorum çünkü ben bu talentlarla beastmaster hunterlarıda yeniyorum PvP mide yapıyorum damage meterdada genelde ilk 3 te oluyorum bana göre markmanda scatteri aç gerisini survival git...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aehahe selam dolis ben Elassar ne hunter senin rakiplerinden :D bak madem Turksun fazla girmeyelim birbirimize tamam mı :D. üzme beni arathi basinlerde arkadan arkadan :D. dolis tamamen haklı 30 survival 21 mm mukemmel hunter icin gayet de şık vuruşlar yapabiliyosun. bu talentlarla bs setiyle 2500 vurdum bi kere çıkardın mı saglma cıkarıyosun genelde aim shotla 1500-1800 arası vuruyorum ardından gelen atışımda genelde critic oluyo 600 civarıda o oluyo ee o zamanda dadından yinmiyo hunter. kolay gelsin [Bu mesaj fatal_error tarafından 12 Aralık 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dolis, 12 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Kendi hunterimda toplam 480 agi buffsız bunu nasıl yaptın dersen itemlar + talentin aşırı büyük bir etkisi var benim talentlarım 21 marksman 30 survival 15% agiyi açtım PvP ve PvE diye bir ayrım olduğunu düşünmüyorum çünkü ben bu talentlarla beastmaster hunterlarıda yeniyorum PvP mide yapıyorum damage meterdada genelde ilk 3 te oluyorum bana göre markmanda scatteri aç gerisini survival git... bi zahmet 480 agility i hangi itemlarla yaptın soylermisin? full gsmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oo elessar, ben de earenwen :D benim de bi sorum olacak, dragonstalker toplamak istiyodum ama benim serverda hayal olduğunu farkettim. salla epic i, crit itemler mi toplasam beaststalker mı toplasam diye düşünom? ula geriye baktım da.. amma soru soruyorum bea! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferhat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar tamam 21 survival 30 marksman diyosunuz ama bana zahmet olmazsa tam olarak hangi talentlara puan verdiğinizi yazabilirseniz çok sevinicem! biraz zahmetli bi iş olcak ama bi screen shot alıp paintten baka baka buraya yazabilirsniz ve bir çok hunterında büyük derdi olan bu sıkıntıyı çözmekle herkese bi iyilik yapmış olcaksınız! çünkü 1 kez daha hata yapmak ıstemıyorum bu defa 30 gold mu artık 50 goldmu vermek ıstemıyorum bi kez daha sıfırlamak adına :))) 1 şey daha: beast de hiç puan vermiyormuyum? aspact of hawk falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: newdonis, 12 Aralık 2005 19:30 tarihinde demiş ki: said: Dolis, 12 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Kendi hunterimda toplam 480 agi buffsız bunu nasıl yaptın dersen itemlar + talentin aşırı büyük bir etkisi var benim talentlarım 21 marksman 30 survival 15% agiyi açtım PvP ve PvE diye bir ayrım olduğunu düşünmüyorum çünkü ben bu talentlarla beastmaster hunterlarıda yeniyorum PvP mide yapıyorum damage meterdada genelde ilk 3 te oluyorum bana göre markmanda scatteri aç gerisini survival git... bi zahmet 480 agility i hangi itemlarla yaptın soylermisin? full gsmi? bende full bs var bi okum mandokirs sting o kadar 446 agility var band of jin+ tarnished elven ring ,neck olarak da evil eye pendant, polearm +15 agility enchantlı ice barbed spear, ve eldiven ayakkabı da +7 agility enchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferhat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar