hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sonu tr ile biten sitelere giremiyorum acaba bilgisayardanmı kaynaklanıo yoksa kablo net ile ilgili bi sorunmu bu ??? kablo net kullanan arkadaşlar bi bakın!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Geçen günlerde benim de paticik ve birkaç site hariç hiçbir siteyi açmıyodu.(UltraTV). Sonra bir arkadaş DNS leri değiştirmemizi sölemişti. Ben de uyguladım ve problemim çözüldü. İstersen sen de uygula problemin çözülebilir. TCP/IP ayarlarına girip yeğlenen dns sunucusunu ->62.248.113.53 diğer dns sunucusunuda ->212.156.2.70 Yaparak kullanmayı bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şu anda bi problem yok sanırım benle alakalı değil çünkü hiç bir şey yapmadım problem çözülmüş durumda ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar