WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yemin ediyorum bu oyun sayesinde kendi milletimden nefret eder oldum. ve oyunda kimseye türk olduğumu sölemiyorum... çünkü utanıyorum bu oyundaki türklerden... xrated le beraber xp kasıyoduk elektrikler kesildi haliyle charlarda askıda kaldı elektrik geldiğinde xrated ölmüştü... bende towna gittim rezz bakmaya bu arada yanına bi kaç tip geldi ::XaeirS:: ve Bestestone... bunlar aralarında konuştular birisi oyundan çıkıp rezzle girdi 4 taşla kaldırdı.. sora kendi charıyla girip rezz 54 lvldi gıcıklık olsun die 4 taş kaldırdım dedi... yani kendisi bi tarafını sıkıp lvl kasmıyo lvli yüksek olanlarada gıcıklık yapıyo... deruya aposa troll çekmeler heallerlara trade atmalar fln... nedir yani bu??? her gelen ağa die gıcık bi laf kullanıyo her önüne gelene ağa artık bütün herkes bu gibi insanlar yüzünden türklerden nefret ediyo... buna artık bende dahilim >:([signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun..[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 her oyunda böledir bu. Sen yüzyıllarca onların topraklarında üstlerinde at koşturmuşsun, kolaymı hazmetmeleri? Düşünsene senin tarih dersinde, sürekli yenilgi Türkler tarafından geçse sen kıl kapmazmısın? Helede milliyetciysen? Doğaldır takma, ağa lafına bende uyuz oluyorumda elden ne gelir. HOLLANDA lılar esas uyuz tipler.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Mike, 12 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: her oyunda böledir bu. Sen yüzyıllarca onların topraklarında üstlerinde at koşturmuşsun, kolaymı hazmetmeleri? Düşünsene senin tarih dersinde, sürekli yenilgi Türkler tarafından geçse sen kıl kapmazmısın? Helede milliyetciysen? Doğaldır takma, ağa lafına bende uyuz oluyorumda elden ne gelir. HOLLANDA lılar esas uyuz tipler. +89999999999+9999999999999+99999[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. walla oyunda 1 tane ingiliz arkadaşım var onuda wacky nin yazdıı tipteki 50 türke değişmem ![signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Xrated, 12 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. walla oyunda 1 tane ingiliz arkadaşım var onuda wacky nin yazdıı tipteki 50 türke değişmem ! l love u perpetuous:D bende bayılıyorum o elemana o kadar sıcak kanlı ki... bide türkçe konuşuyo çok şirin:)[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yahu yok sawaşmışız yok ezmişiz hemen nerelere çekebilen milliyetçilik kapasiteniz var. Şimdi elden gelse işgal eder oralara sancak da dikersiniz siz. Yahu bırakın bunları gidip milletin topraklarını ele geçirme yılları çok geride kaldı. Çok seviyosanız Age of falan oynayın tatmin olursunuz...Cık cık cık[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aslında wacky haklı ama arada sırda cafelere falan gidip bu çirkeflikleri yapanları görmek lazım.ben oyunu evden oynuyorum ara sıra arkadaşların yanına cafeye gidiyorum. bugün yanımdaki bi kaç çok kahkahlarla gülüyodu noluyo acaba die baktım lavuk okçu charla aposa troll çekiyodu yanındaki priest arkadaşıda ölenlere 4 taş basıyodu :) Bunları yapanların çocuğu 8-15 yaş ortalamasındaki veletler :) böyle yaparak eğleniyolar. böyle piçlerden yabancılarda yok mu war ama bizim sayımız fazla olduğu için bizim piçler daha çok göze batıyo :)[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:nothing level:67 np:up up up :P server:ares:D durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. aynen böle...[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 205k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bilinc, 12 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Yahu yok sawaşmışız yok ezmişiz hemen nerelere çekebilen milliyetçilik kapasiteniz var. Şimdi elden gelse işgal eder oralara sancak da dikersiniz siz. Yahu bırakın bunları gidip milletin topraklarını ele geçirme yılları çok geride kaldı. Çok seviyosanız Age of falan oynayın tatmin olursunuz...Cık cık cık canavar laf etmişsin hani :) cük diye oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. +1111 aynı şey i sen yazmasan ben yazcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Mike, 12 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: her oyunda böledir bu. Sen yüzyıllarca onların topraklarında üstlerinde at koşturmuşsun, kolaymı hazmetmeleri? Düşünsene senin tarih dersinde, sürekli yenilgi Türkler tarafından geçse sen kıl kapmazmısın? Helede milliyetciysen? Doğaldır takma, ağa lafına bende uyuz oluyorumda elden ne gelir. HOLLANDA lılar esas uyuz tipler. ROFL Allahım yarabbim. Acaba 300 yıl önce yenildikleri savaşlar yüzündenmi sevilmiyoruz yoksa %90 ı çocuk olan egoları uğruna hile yapan ezik tipler yüzündenmi. Ben heryerde söylüyorum türküm diye. Hiç bir negatif tepki almadım. GG[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. -2313213123 oyunda yabancı ark.lar war emin ol gayet iiler[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. +999999999999999999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Zeytin, 12 Aralık 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Mike, 12 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: her oyunda böledir bu. Sen yüzyıllarca onların topraklarında üstlerinde at koşturmuşsun, kolaymı hazmetmeleri? Düşünsene senin tarih dersinde, sürekli yenilgi Türkler tarafından geçse sen kıl kapmazmısın? Helede milliyetciysen? Doğaldır takma, ağa lafına bende uyuz oluyorumda elden ne gelir. HOLLANDA lılar esas uyuz tipler. ROFL Allahım yarabbim. Acaba 300 yıl önce yenildikleri savaşlar yüzündenmi sevilmiyoruz yoksa %90 ı çocuk olan egoları uğruna hile yapan ezik tipler yüzündenmi. Ben heryerde söylüyorum türküm diye. Hiç bir negatif tepki almadım. GG ya çocukların ne suçu var manyak mısın sen çocuk çocuk çocuk allahım ya sen bana sabır ver buyuk olmak varmış rofl[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 4 tasa kaldıranların fotosunu çekip admine yollayın artık direk banlanıyorlar ben 3 tane rez ve beni golemlere çekip yatıran birini banlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ne diyorsunuz siz adam haklı ben charı satın aldım satın aldıgım dangalak Ogun_abi gibi gıcık bi isim koymus resmen turk um ben diyor aga party pls aga para pls aga kastırsana aga gerdirsene aga np kastırsana cevap vermeyince a.q senin oros...u cocu ananı si...yim gibi ilginc seyler bende utanıyorum AGA TURKUM DEMEYE YANLIS ANLAMAYIN TÜRK OLMAKTAN DEĞİL BU OYUNDA BİZİ YANLIŞ TANITAN EŞŞEKLERDEN UTANIYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxx Lost_pich 62 assasin 175.xxx Ogun_abi 62 orc warior 60.xxx Server Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yürü be kanka kim tutar seni :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. onla alakası yok mrk etme. oyunu oynayan elemanların %32843209483209*4809*328509*4328509*432850943 ını 9 ile 13 yaş arası bebeler olunca iş böle çığırından cıkıyo aga parti piliz bab the kenk of the bab of diye gezen bi dünya lamer.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 + Teknolojik Kro[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Ogun_Abi, 12 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ya ne diyorsunuz siz adam haklı ben charı satın aldım satın aldıgım dangalak Ogun_abi gibi gıcık bi isim koymus resmen turk um ben diyor aga party pls aga para pls aga kastırsana aga gerdirsene aga np kastırsana cevap vermeyince a.q senin oros...u cocu ananı si...yim gibi ilginc seyler bende utanıyorum AGA TURKUM DEMEYE YANLIS ANLAMAYIN TÜRK OLMAKTAN DEĞİL BU OYUNDA BİZİ YANLIŞ TANITAN EŞŞEKLERDEN UTANIYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... yanlış ankaşılmasın bende bu oyundaki türklerden utanıyorum dedim. aynen altı çizili cümledeki dmek istediğini kastettim[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Biliyorsunuzdur ama yinede bilmeyenlere tavsiyem resser beklerken taşları çöpe atın ama ok a tıklamayın yani silmeyin taşlar orda beklesin. Resser gelince cancel a basar taşları geri koyarsınız ve böylelikle 4 taşlık kaldıran dengesizlerden kurtulmuş olursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: _stratavorious_, 12 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Aslında wacky haklı ama arada sırda cafelere falan gidip bu çirkeflikleri yapanları görmek lazım.ben oyunu evden oynuyorum ara sıra arkadaşların yanına cafeye gidiyorum. bugün yanımdaki bi kaç çok kahkahlarla gülüyodu noluyo acaba die baktım lavuk okçu charla aposa troll çekiyodu yanındaki priest arkadaşıda ölenlere 4 taş basıyodu :) Bunları yapanların çocuğu 8-15 yaş ortalamasındaki veletler :) böyle yaparak eğleniyolar. böyle piçlerden yabancılarda yok mu war ama bizim sayımız fazla olduğu için bizim piçler daha çok göze batıyo :) ahahahaha cok guldum :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Ogun_Abi, 12 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ya ne diyorsunuz siz adam haklı ben charı satın aldım satın aldıgım dangalak Ogun_abi gibi gıcık bi isim koymus resmen turk um ben diyor aga party pls aga para pls aga kastırsana aga gerdirsene aga np kastırsana cevap vermeyince a.q senin oros...u cocu ananı si...yim gibi ilginc seyler bende utanıyorum AGA TURKUM DEMEYE YANLIS ANLAMAYIN TÜRK OLMAKTAN DEĞİL BU OYUNDA BİZİ YANLIŞ TANITAN EŞŞEKLERDEN UTANIYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... Satın aldıgın adamı tanıyamadın heralde ... Bence tanıma dangalak kelimesine cok pişman olursun sora... Asıl dangalak benmişim dersin ... Yasını söliyim 37.. Saygıya davet ediyorum seni ... @ topic : bu konuyu cok tartıstık bu olay kapanmaz.bence güzel bi cözüm yolu oyunu paralı yapsınlar 5 $ ayda o zaman bu arklar giremez.olay sadece yaslada alakalı degil bunu unutmıyalım cok efendi uslu kardeşlerimiz war.% 90 ı öyle ama kabul ediyim. @ bilinc : Ben eminim sen olayı siyasete döküyosun güzel kardeşim.Burda nezaman biri olaya milliyetci düşünce ile yaklassa sen direk olaya atlıyosun.Egerki solcuysan git biraz solculuk ögren derim sana.(ben solcuda sagcıda degilim siyaset düşünecek vaktim yok)Yada vatanınla alakalı bi problemin var.bu benim kesin kanım oldu artık yazılarını takip ediyorum sürekli birilerini bastırmak üzerine neyse cok konustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İnan eğer oyunun %90 ingiliz vatandaşı olsa ingilizlerden nefret eder olurdun.. Ayrıca bir oyun internet cafelere düşerse,helede 12-13 yasında cocukların eline düşerse oyunun hali böyle olur. isooooo çayı demle qeliorum :)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar