miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gayet amatör bir çalışma oldu, malum frapsı ilk kullanışım :) http://rapidshare.de/files/9003936/miralkolia.wmv.html daha çok jangan ve downhangteki yaratıkları çektim, yeni başlayan arkadaşlar olursa iyi bir gözlem olur . yorumlarınızı bekliyorum . not : dosya 14 mb sadece. [Bu mesaj miralkoli tarafından 11 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 up :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dahasıda gelicek bu başlangıç, sizlerinde videolarını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bi lvl 15 olayım izlicem..Neyse ne olursa olsun çalışmalarını bekliyoruz... Ap... *!Oyuna geri döner*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar