Assam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Magtheridon serverında lvl60 rogue satmak istiyorum... 300 mining/ 300 first aid/ 300 skining Epic Mount Var Frostwolf Howler Av exalted - Ab friendly 120g bankasında. Mc,Bwl,Onyxia pre-questler bitmiş durumda.. Equiment olarak high end rare itemlar vardır ortalamanın üstünde.Mc için Fire res set parçaları , trinket, ring vs. bankasında hazır.İsterseniz av reward epic daggerı alabilirsiniz... Main:Barmen Shanker Offhand: Glacial Blade Güven konusunda takıntınız olmasın, fiyat olarak birşey düşünmedim tekliflere açığım takasda olabilir eu serverında warrior yada priest.İstanbulda'da oturuyorum... İlgilenen arkadaşlar ö.m atabilirler...[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 düşünürsen http://forum.paticik.com/view.php?id=160947&page=1[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Takas edilmiştir..[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Assam, 12 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki: Güven konusunda takıntınız olmasın.. Eğer senin güven anlayışın, önce ilk anlaştığın kişiye değil, ertesi gün başka biriyle takas etmekse, bilemiyorum.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 13 Aralık 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar