BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @jazzyjam Yavas atsınlar.. o umit karanın attıgı golu atmak kolay değil ole.top ayagına tam oturmus guzel gol olmus.. biraz da sans var tabi..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ümitin attığı gol 10 kere vurursun 1 kere olur her dakka izlediğimiz gollerden deil o yüzden en güzeli[signature][hline]can't settle the area
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: TRA_GS, 20 Eylül 2005 11:24 tarihinde demiş ki: ümitin attığı gol 10 kere vurursun 1 kere olur her dakka izlediğimiz gollerden deil o yüzden en güzeli yanlış 1 kere ya olurr ya olmaz[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 rıdvan dilmen: ''hocam umit bügün asistlerde zidane,gollerde de van basten gibiydi'' :)[signature][hline]DN 41
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 avrupdaki gollerdede portoda quaresmanın attığı gol baya şık gören varsa[signature][hline]can't settle the area
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valencia-miguel[signature][hline]DN 41
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: tellos, 20 Eylül 2005 13:16 tarihinde demiş ki: valencia-miguel NTV eurogol'de Haftanın En iyi golüne 5 Adaydan biri oldu Fakat bir gol daha vardı sektirip top yere düşmeden vurulan bir top o daha güzel gelmişti .. Maçı ve ismini unuttum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ümit karanın manisaya attığı ilk gol[signature][hline]
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ümit karan tabi ki[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 o falsonun sanatsal içeriği için ümit karan diyorum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bence de ümit karan[signature][hline]Herseye ragmen! =))
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hertürlü ümit karanın golü süperdi.....inanılmaz zor bi topu harika bi wurusla ölü noktaya attı..haftanın diyil yılın golü belkide
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu haftada alex.. çatala taktı adam..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 anelka diyorum. adam ofsayt olmasın diye çizgide bekledi. yani tam bir yarı saha koşmuş oldu :) pas süperdi. koşu süperdi. vuruş zamanı iyiydi. son vuruş da usta işi. gol sevinci de jeneriği tamamlayan bir unsur.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bence ümit kara.. dur lan o geçen haftaydı...[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 alex in frikiği güzeldi hakkaten[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Alex&Anelka ikiside güzel di bnce. Alexin ki estetik olarak,Anelkanın ki hazırlanş olarak.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 robinho (real-sevilla) mükemmel goldü hakkaten.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Werder'deki adamın frikik golüne hasta oldum[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Öne çıkan mesajlar