mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Magtheridon serverında level 60 Undead Rogue TAKAS etmek istiyorum. 300 mining/ 300 first aid/ 300 skining/150 lockpicking Epic Mount Var Frostwolf Howler Av exalted - Ab friendly 120g bankasında. Mc,Bwl,Onyxia pre-questler bitmiş durumda.. Yani bir co eglenceli kismi size kalmis artik. Equipment olarak high end rare itemlar vardır ortalamanın üstünde.Molten Core için Fire resistance set parçaları , trinket, ring gibi bir cok item vs. bankasında hazır. İsterseniz av reward epic daggerı alabilirsiniz... Main:Barmen Shanker Offhand: Glacial Blade Gene Maghteridon serverinda level 60 Alliance olsun yeter . Irki-class-gold-itemler-mount onemli degil. Magteridonda Allince level 60 olsun yeter. Takas etmek isteyenler ilgilenenler [email protected] adresinden bana ulassinlar. mail atin yada msnden gelin.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 up up!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=164269 burdaki accountla aynımı yoksa bana mı öyle geliyor?[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mesutU1177 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ewt ayni arkadasim ama satilik degil sadece takas olanagi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar