Ringeril Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Merhaba arkadaşlar, Ben birşey sormak danışmak ve fikrinizi almak istiyorum. Şimdi şu an lvl57 NE warrior karakterim var. 60 olmama az kaldı. 60 olduktan sonra bir seçim yapmam gerekiyor, ya PVP kasıp rank itemlarını almaya çalışıcam. Yada PVE yapıp dungeonlardan epic item almaya çalışıcam. Ama... Henüz daha var ama ileride çıkması kesinleşen bir expansion paket olayı var. Artı 1.9 patch ile gelecek olan high instance The Gates of Ahn'Qiraj var. Bunun la birlikte gelecek olan yeni set itemlar var. Buradakiler http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/index.html Şimdi sormak istediklerim, sizce yeni gelecek olan bu dungeon ve set itemları rank itemlarından dahamı iyi olur? Birde yeni exp. paket ile lvl70 olayı gelecek. O zaman yeni questler ve yeni epic itemlar gelecek. Bu gelecek epic itemlar şuankilerden çok daha iyi olacak tahminen. Bana göre şuanki rank itemlarından bile daha iyi olacak. O zaman şunları çözemiyorum. Sizce yeni exp. paket geldikten sonra rank sistemi yenilenir mi? Ve son sormak istediğim, lvl70 cap olayı gelene kadar, rank kasarakmı item almak daha mantıklı yoksa PVE yaparak item almak mı daha mantıklı?[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 amma sorun yapmıssın ha :D daha exp çıkmasına en azından 1 yıl var sen ozamana kadar ikisinide yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Realmine gore degisir. =] Rogue icin PVE set daha guzel mesela. Ama Warrior diyorsan ve Damage diyorsan PVP set..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior [Bu mesaj -Wissy tarafından 13 Aralık 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar