Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ben dark olucam başka kimler olacak merak ediyorum bi toplanırız bişeyler yaparız niklerinizi ve istediğiniz prof larıda yazarsanız sevinirim Nick: Shewky (Necromancer)--tabi yükleme bitince Gwindon (Warrior)--------------------denden [signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 12 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben oyuna başlar başlamaz bir mesaj atarım da ben haftasonu ilk girebilecem oyuna :)...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Nick-Sylian olur yine yanliz tek sorun daha bittorrentte %20 de =/ heralde bu haftasonu ancak girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Acele etmeyin zaten haftasonuna ancak dogru duzgun acilir server. Bende dark'im bu arada irk da Dark Elf zaten =) Step into the Dark...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 13 Aralık 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar