Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kola otomatları icin turkcell numarası bilen? acil

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sabahlıcam odev icin ve kolaya ihtiyacım war makina bozulmuş 1 milyonumu yedi. turkcellden makina numarasını filan yazıp gonderiomussun veriomus bu numarayı nasıl gonderilcegini filan bilen warsa yazsın pls acil[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık bir hayli komik yalnız... Kola otomatları için turkcell numarası nasıl acil olabilir diye düşünüyor insan... Şeker hastası var da yakınlarda şekerli bir tek şey kola o da otomatta mı? Aklıma başka hiç bir şey gelmedi... :) (tabii başlığı açınca gördüm o ayrı)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

bende yarım saattir olayı anlamaya çalışıyorum :) turkcell'in böyle "garip" bi hizmetimi varmış :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 13 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
bende yarım saattir olayı anlamaya çalışıyorum :) turkcell'in böyle "garip" bi hizmetimi varmış :)

Aslında mantıklı, arıyorsun numarayı, kontöründen düşüyo ya da faturana giriyo, kolayı alıyorsun... Hatta turkcell bazı yemek şirketleriyle falan anlaşabilir, böylece aynı sistemle bu hareket yapılabilir... Ama bunun boku da çıkar bir gün elbet, kontör=para olur bir süre sonra... Böyle iyi bence heheh[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...