BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar sabahlıcam odev icin ve kolaya ihtiyacım war makina bozulmuş 1 milyonumu yedi. turkcellden makina numarasını filan yazıp gonderiomussun veriomus bu numarayı nasıl gonderilcegini filan bilen warsa yazsın pls acil[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 makinanın numarasını biliyosan 8099 u arıyosun.. makina numarasını kodluyosun gelio kola.. ama yanlış numara kodlarsan baska makinadan cıkar kola ona göre :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Başlık bir hayli komik yalnız... Kola otomatları için turkcell numarası nasıl acil olabilir diye düşünüyor insan... Şeker hastası var da yakınlarda şekerli bir tek şey kola o da otomatta mı? Aklıma başka hiç bir şey gelmedi... :) (tabii başlığı açınca gördüm o ayrı)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :D ya napim cok kolaladım(susadım gibi bişi). acaip twist lazım dolu dolu[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bende yarım saattir olayı anlamaya çalışıyorum :) turkcell'in böyle "garip" bi hizmetimi varmış :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bakkal yok mu?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 varmış da şifre mifre istio kayıt olmak gerekio sanırım off[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: zgrw, 13 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: bende yarım saattir olayı anlamaya çalışıyorum :) turkcell'in böyle "garip" bi hizmetimi varmış :) Aslında mantıklı, arıyorsun numarayı, kontöründen düşüyo ya da faturana giriyo, kolayı alıyorsun... Hatta turkcell bazı yemek şirketleriyle falan anlaşabilir, böylece aynı sistemle bu hareket yapılabilir... Ama bunun boku da çıkar bir gün elbet, kontör=para olur bir süre sonra... Böyle iyi bence heheh[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bakkal yok yaw okuldayım bilgisayar merkezinde.[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aradığın numaranın 8099 olması lazım ama her otomatın başka numarası var. [Bu mesaj elaidizm tarafından 13 Aralık 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 makinanın üzerinde yazması gerek. müş hizmetlerini ara olmadı. turkcell heryerde.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 makinada yazmıo nereyi arıcagın da makina numarası yazıyor. Bu servisi kullanmak icin form doldurmak gerekiyor ama sanırım[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 forma gerek yok ben almıstım cepten formsuz,ara yukarıda yazılan numarayı,makine nosuda yazıyomus ustunde gir al abi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Vallaha ne yalan söyleyeyim Ben Sakaryada böyle bişey görmedim :) Sanırım Sakaryaya henüz gelmedi :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 acıl kola krız tutlu bır yudum kola[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Frasier, 13 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: Vallaha ne yalan söyleyeyim Ben Sakaryada böyle bişey görmedim :) Sanırım Sakaryaya henüz gelmedi :D pepsi otomatlarında oluo yaw[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sakaryada pepsi otomatı yokki[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar