ruby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 selam,ben yavru iran kedisi arıyorum.içinizde yavru iran kedisi olan,ve bana verebilecek olan var mı??lütfen ya ! :P[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaa hiç mi yok :([signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bedavaya yavru iran kedisi bulman zor Şu an yavru iran kedileri 300$ civarından satılıyor hangi şehirde olduğunu yazarsan yardım olabilirim...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Todesengel, 08 Aralık 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Bedavaya yavru iran kedisi bulman zor Şu an yavru iran kedileri 300$ civarından satılıyor hangi şehirde olduğunu yazarsan yardım olabilirim... istanbul.. ya verenler var, mesela bizim komsunun kedisinin yavrularıolmus,o da iran kedisi, hepsini dağıtmıs.bilseydim bn alırdım :([signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hımm orda bulabilirsin ama parayla bulabilirsin sadece[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 selamlar; ben şahsen cins kedi almaya ve alınmasına karşıyım. sokakta belenmeyi, şevkati ve bakılmayı bekleyen o kadar çok hayvan varki onlara kapımızı açarsak daha iyi olur bence[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar