LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gerek internet gerekse de gazetelere baktım.Dünya da 300 milyon kişinin seyretmesi beklenen bu dev organizasyon Türkiye'de hangi kanalda gösterilecek?Ya da gösterilmemesi olasılığına karşın yabancı kanallar alternatifi de olur.Yeter ki seyredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 neyse bu seferkinde saat sorunu fazla olmayacak, herhalde trt verir[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 artık pek de ilgilendirmiyor bizi:([signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: tony_montana, 09 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki: artık pek de ilgilendirmiyor bizi:( +1[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 trt olur heralde[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 biz katılamıoz ya çok içime oturuo be[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İsviçre'ye 1.torbadan Brezilya 2.torbadan Portekiz 3.torbadanda Japonya gelecek içime doğdu XD[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sonuncu olsun isviçre togo kore ezer onları be[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces[Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Aralık 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 E çok güçlü olmuş.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saudi arabia togo mogo girio da biz giremioz utanmak lazım[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 fenerliler yüzünden giremioz..dimi othranx?[signature][hline]I see you alone..surrounded by a sea of enemies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok kötü oldu prestijimizde sarsıldı katılamamakla. :([signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 angolayı gorunce utandım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 2. vatandaşlık angola mı olsa ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben trinidad&tobago yu tutcam bu dunya kupasında :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bir kere TrT'nin yayınlamaması çok normal sebebi ise 2006 Almanya Dünya Kupası'nı Trt değil Atv yayınlayacak.Bu ayıp Atv'nin bir kere bunu bilmek lazım. Eurosport'un ve BBC World'un gruplar hakkında ki yorumu C grubunun "Ölüm Grubu" olduğunu belirtmesi ki bende bu konuya katılıyorum. En rahat ve kısmetlı takımlarda Fransa ve Almanya gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 c'de bişi yok. arj-hol. e daha bi çekişmeli olur bana kalırsa.ghana kolay bi takım değil.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Peh Trt'nin vermediği bir dünya kupası bence boş olur. Çünkü dünyada dünya kupası maçlarının tamamının yayını yapan tek kanal TRT'deydi. Çünkü çok kanallı olması avantajını kullanıp aynı anda başlayan maçları diğer kanalından veriyordu. 1982 den beri dünya kupası maçlarının bir tanesini bile kaçırmadan izlemiştim. Bakalım ATV de 63 maçın hepsini verebilecek mi? Tabi ki hayır.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 f-c-e-a grupları güçlü olmuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Fistan, 10 Aralık 2005 02:21 tarihinde demiş ki: c'de bişi yok. arj-hol. e daha bi çekişmeli olur bana kalırsa.ghana kolay bi takım değil. sırbistan çokmu kolay lokma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sırbistan&Karadağ elemelerde en rahat dünya kupasına katılan takım oldu..Arjantin ve Hollanda gibi ekolleri zorlar bence ki gurubun 4. takımı Fildişi sahilleri'nde Drogba gibi bir oyuncu var tehlikeli bir takım bence Afrika elemelerinde en iyi performansı onlar gösterdi..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 H gurubu:İspanya-Ukrayna B gurubu:İngiltere-İsveç A gurubu:Almanya-Polonya Bunlar banko diyorum ben...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 almanya-polonyayı costa rica zorlayabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şimdi Almanya ev sahibi,bütün Alman kulisi şartlanmış durumda başarıya Costa Rica her ne kadar pozitif futbolu iyi oynarsa oynasın Almanya'ya rakip olamaz 2006Wc'de..Dostluk maçı olsa belki...Polonya'yı gurup maçlarında gördük fazla söze gerek yok bana göre en kaliteli kadroya sahip İngiltere'nin de bulunduğu zor bir guruptan kolay çıktı..Ama Polonya-Costa Rica maçı ters ekollerin maçı zevkli olabilir ama en kötü Polonya berabere kalır o maç..Ben Polonya'nın yıllar önceki dünya 3.lüğü başarısına yakışır bir futbol oynayacağını ve oldschool futbol'un Çek Cumhuriyeti ile beraber bu kupada temsilcisi olacağına inanıyorum..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar