Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Olayında Kafam Karıştı

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kusura bakmayın bu konu ile ilgili birsürü topic açılmış ama.. Ben bişiyi anlayamadım.. Avea bana msj yolladı.. böle böle böle kayıt dışı haberin ola diye.. imei no yollamışlar. ben telefonu yeni aldım.. kaçak değil.. garantili fln.. yannız imei no benm telefona ait değil. imei.gov.tr de açılmıyo.. 50 kontör istiyorum senden dio avea.. şimdi ben yine de msj yollayayımmı, benm olmayan bi imei nosuna kayıt yaptırayımmı.. bana saçma geliyor fakat son gün.. kaç yüs milyonluk tel ya kapanırsa da demekten alamıyorum kendimi.. hı bi de fatura babamda tekirdağda.. bana hayatta yollayamaz.. zaten o da bikaç gün önce sordum bulmadım faturayı dedi.. nasıl olcak şimdi bu iş valla çok karıştım :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı banada oldu ben sallamadım, bakalım ne olacak :D eğer telefonumu konuşmaya kapatırlarsa bende telekom binasına kamyonla dalarım, sonra da internetten kayıtlı olduğunu gösteririm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim telefona mesaj geldi bugün telsimden, telefonunuzun kaydı yaptırılmıştır diye. kontore baktım düşme olmamış.. nerden kesecekler bu kontorleri ?
hediyeden miydi yoksa?? zaten bana ait olmayan bi telefon kullanıyom şu an(benimki serviste, gecici telefon verdiler bana) bu telefona da gledi mesaj du bakalım nolcak.. bala g.te kontorler gidicek hayırlısı...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...