Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar kusura bakmayın bu konu ile ilgili birsürü topic açılmış ama.. Ben bişiyi anlayamadım.. Avea bana msj yolladı.. böle böle böle kayıt dışı haberin ola diye.. imei no yollamışlar. ben telefonu yeni aldım.. kaçak değil.. garantili fln.. yannız imei no benm telefona ait değil. imei.gov.tr de açılmıyo.. 50 kontör istiyorum senden dio avea.. şimdi ben yine de msj yollayayımmı, benm olmayan bi imei nosuna kayıt yaptırayımmı.. bana saçma geliyor fakat son gün.. kaç yüs milyonluk tel ya kapanırsa da demekten alamıyorum kendimi.. hı bi de fatura babamda tekirdağda.. bana hayatta yollayamaz.. zaten o da bikaç gün önce sordum bulmadım faturayı dedi.. nasıl olcak şimdi bu iş valla çok karıştım :([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 senin hattın daha önce faturasız bir telefonda kullanıldıysa ondan olabilir[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 telefonun kayıtlıysa hiç bir şey yapmana gerek yok. kayıtlı telefon için mesaj yollayıp kontörlerini götürme boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aynısı banada oldu ben sallamadım, bakalım ne olacak :D eğer telefonumu konuşmaya kapatırlarsa bende telekom binasına kamyonla dalarım, sonra da internetten kayıtlı olduğunu gösteririm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kartını başka telefona takmışsan gelir o mesaj. http://www.imeisorgulama.com/imei/default.asp[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benim telefona mesaj geldi bugün telsimden, telefonunuzun kaydı yaptırılmıştır diye. kontore baktım düşme olmamış.. nerden kesecekler bu kontorleri ? hediyeden miydi yoksa?? zaten bana ait olmayan bi telefon kullanıyom şu an(benimki serviste, gecici telefon verdiler bana) bu telefona da gledi mesaj du bakalım nolcak.. bala g.te kontorler gidicek hayırlısı...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ac telsım turkcell sıtelerını okuyu ver su ınternetı kullanın yaa[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar