Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sus be antimodes tikisi..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya zaten aklım almıyor bir insan nasıl böyle konuşabilir. Olsa olsa 14 yaşını geçmemiş çocuklar TV'den görüp taklit etmeye falan çalışıyorlardır.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kıskanmayın tikyleri.böle şeylerle insanları güldürmeye çalışmayın. daytt :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yırtık boxerdan fırlarrrr gibi bi post. oha çüş oldum..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 regular cola - normal kola (light degil) şaka bu değil mi? yani bir "ciks" için fazla karmaşık bir cümle..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zarek, 07 Aralık 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ban san o bis sis ortam ailecek yıkıldık bu kalıba[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: drama_queen_, 08 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ... veya tv'den öğrenilen yozlaşmış bir kalıp değildir. şimdi.. bütün bbg tarzı eve kamera yerleştirip aziz nesin'in bahsettiği tr'nin çoğunluğunu oyalayan programlarda mutlaka her bölümünde kullanılır özellikle eleme varsa.. haksız mıyım? aksini iddia eden varsa herhangi bir eleme haftası videosu bulsun izlesin.. bunun gibi dönem dönem ağızlara sakız olan envai çeşit laf vardır toplumda. mesela bir ara keza kelimesi vardı. kuşum aydın'la tatışan ev hanımları bile bu lafları kullanırlar sebebi belli tv'den öğrenilen türkçe.. sen şimdi ben bunu m.ö.'den önce de kullanıyordum diyebilirsin. mümkündür ama tv'de moda olan bir laf olduğu için yaygın diyorum ben. tv'de keşfedildi, türkçe'ye kazandırıldı demiyorum.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu arada konuya odoslama bir dalınma olmuış ve bariz şekilde bir yaradam ötürü gocunma hissediyorum.. yada bir başka deyişle birisiin kuyruğıuna basıldı[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ha bir ilginç yanı da umarım sırf bu tartışmaya (ki tartışma değildi ama bu hale geldi anlamadım) aktılmak için üye olunduysa .. arkadaşlar parmaklarınızı yormayın zaten 2 saate kadar gidecek olan biridir[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bahsedilen kişi bir yere gidemez. bırakmam. son zamanlarda 99 yüzde ile mantıklı yazma yeteneğine sahip yegane balonludur.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet açıklıyoruz drama_queen_ ile ben tikiyiz, biraz önce tikimaster'dan telefon geldi, bu topicin linkini verdiler ve onları savunmamızı, bunun dayanışmamız için çok önemli olduğunu söylediler. Meğersem bu topic bütün tikky alemini sarsmış panik halindelermiş.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dogum günün kutlu olsun Antimodes52 :tebrikz:[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 d eişte ortada bir şey var ki birileri celallendi.. hayır tartışma türban vs tarzı da değil ki? şimdi adam akıllı bir düşünün şöyle hatta yetmedi bir iki kere daha düşünün[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Düşününce anladım ki geçirdiğim travmatik çocukluk dönemi bende kendini tikkylik yapma hastalığıyla manifest etmiş o yüzden birileri tikkylere laf edince çok sinirleniyorum. Yapmayın allah aşkına, bir konuyu savunmak için illaha gocunacak yaranızın olması mı lazım?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 peki buyurun o zaman ben çekiliyorum aradan zaten alacağüım eğlenceyi aldım tadım bozulmasın[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adam cehennemin kör kuyularına atıldı resmen.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim anlamadığım neden drama_queen_'in accountu silindi ? Mantığı ne ? Fake miydi, flood mu yapıyordu ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne diyoduk? evt tiky tikyyi caddede bulurmuş.herneyse... [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Aralık 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kimin fakeydi?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kimin sahtesi idi o zaman ? Evet var bir sorun bence, durduk yere neden birinin accountu siliniyor ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fakedi adam kendisi itiraf etti ama kimin oldugunu çözemedim. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Antimodes52, 08 Aralık 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Düşününce anladım ki geçirdiğim travmatik çocukluk dönemi bende kendini tikkylik yapma hastalığıyla manifest etmiş o yüzden birileri tikkylere laf edince çok sinirleniyorum. Yapmayın allah aşkına, bir konuyu savunmak için illaha gocunacak yaranızın olması mı lazım? de antim modum neyi savunacaksın ki? geyiğine yazılmış bir yazı var abartılı olsa da yani ortada taretışılacak bir şey yok çünkü ciddi bir konu yok durum dikkat şahan çıkaiblirdeki ceviz bilmemnesi programına benziyor[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Spidee, 08 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Kimin sahtesi idi o zaman ? Evet var bir sorun bence, durduk yere neden birinin accountu siliniyor ? bi sorun oldugunu düşünüyorsan [email protected][signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sinirlenmemin sebebi geçen gün aynı tadda gothic kızlar hakkında bir topic açılması ve topic'in 15 dakika sonra tamamen silinmesi. Garbage'a falan da yollanmadı, direk silindi. Ki kimse küfür falan da kullanmamıştı, aynen böyle geyik dönüyordu. Çifte standart en nefret ettiğim şeydir, burda da ayrımcılık yetmiyormuş gibi bir de çifte standart var yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar