oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sozluk Ban - ben San - sen Lutfaaan - (lutfen) BiliyomIsaaaaan - (Biliyor musun) HayvanssIIaaan - (HayvansIn) falan oldum - ? falan yapmak - ? hadi papaaay - Haydi baybay intiharlardayIm - cok uzuldum pozitif elektrik alamadIm senden yane, taam mI? senden hoslanmadIm inanmIyoroaam - inanmIyorum regular cola - normal kola (light degil) yivrencsiaaan - igrencsin nerdeyim oldum - nerede oldu?unu sasIrmak partilemek - parti yapmak aklImdasyn yapmak - cep telefonunu caldIrIp kapatmak bay gelmek hatta kus gelmek - bIkmak, usanmak cIlgIn atmak - delirmek merba - merhaba nasssIn - nasIlsIn ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen ban de ama cIk mIkarrna yedIam - ben de ama cok makarna yedim pantlonundan bellIa - pantolonundan belli vIraenc duryo dI mIa - igrenc duruyor degil mi vet, boyfrand yuznden labilir mia - evet, sevgilin yuzunden olabilir mi bilmiyoruam kia - bilmiyorum ki narde okuyosssuan - nerede okuyorsun kIc unversitesia - koc universitesi BazI kalIplar ve ornekler abi dun manyak bi pilav yaptIaam Alocuuuumm coooook korktuuuuummm deermisimm sen de yeeermisinn ay hadi optum sekaar kafe caddede branc yapalIm maaaaa kendine cok iyi bakIyosuun tImaam maa kendine iyi davran seakear olur maa ay cIttan yaaneee AskIyImmm naaaeeebeeeeerr baba iyij(c)e disconnect falan oldun ortamlardan kusuuuumm BU DiLi YERiNDE OGRENMEK iSTERSENiZ BAGDAT CD, NiSANTASI ve AKMERKEZ CiVARINDA TAKILMANIZ LAZIM.[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 intiharlardayım, sevdim bu lafı:P[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: oper, 07 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: BU DiLi YERiNDE OGRENMEK iSTERSENiZ BAGDAT CD, NiSANTASI ve AKMERKEZ CiVARINDA TAKILMANIZ LAZIM. Güzeldi :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tiki dili olmaz lehçesi olur=P[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yalan bunlar. Komik de değil, hoş da değil.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çılgın atmak-delirmek ehuehue geçen sene bi arkadaş kasmıştı tiki olucam diye, dövdük onu vaz geçti sonra..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Çok iginç bir dil hakkaten, ve aşırı derecede itici geliyo bana yaaaaneee... :-P Akmerkez'de geziyodum bi gün. Boyu göğsüme zor yetişen, 11-12 yaşlarında bi kız başka arkadaşlarıyla Starbucks'ın önünde konuşuyodu. Ve şöyle bir cümle sarf etti: - Ay biliomısaaan, ben 3 sene starbucksın karşısında oturdaam ve bı kere bila gitmedaam. Yaa... Dumur halinde oradan uzaklaştım. O yaşta, makyajlar yaparak oralara gitmek ve öyle bir cümle sarf etmek çok yanlış geldi bana. Üzüldüm hallerine.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Antimodes52, 07 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Yalan bunlar. Komik de değil, hoş da değil. o rly? :lol: [Bu mesaj matematik tarafından 07 Aralık 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sınav nerden nereye?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 intiharlardayım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tiki dili var da edebiyat ürünleri de var mı bunların?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bizim okulda(kadir has) özel ders veriliyo öğrenmek isteyene=)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 baba harikasın nerden buldun bunu cok iii ama bir okadar da gereksiz tipler (:[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 allahtan fakiriz de öyle tiki ortamlarına giremiyoz[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben boyle cumleler sarfeden birini duyunca o kisi bana acayip antipatik geliyor.[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ban san o bis sis ortam[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben bugüne kadar hep böyle konuşan insanlardan bahseden birilerini gördüm ama konuşanı hiç görmedim nedense.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben gördüm. Genellikle Cadde, Nişantaşı, Akmerkez ve bilimum özel okul çevresinde görebilirsin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bide o ortamlar dan cıkan super kızlar oluyo - negatif kutup gibi herseyi duzgun oluyolar. oralarda takılın onlara rast gelin ... bi daha kopar... harbi bak.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 LöL ben de Türk Dili diye okudum bu neğğ dedim.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ehehe bunu okuyunca aklıma geldi ; gecenler de pizza hutta oturyoduk yan masada rapçi kılıklı şişko 11 12 yaşlarında bi çocuk puro içiyodu karşısında oturan kızda bi parfumeri makyaj deposu gibiydi :D her yeri boya oda sigara içiyodu nası konustuklarını siz hayal edin... :D yarıldık tabi[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yok böyle insanlar. İnanmayın.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya bizzat gördüm, aralarında yaşadım, 12 yaşında sigara içen ve erkek arkadaşını nasıl başka bi kızla yakaladığını ve ona nasıl tokat attığını tikky diliyle açıklayan bi kız da gördüm. Yalan mı söyliycem burda???[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bizim okulda da mevcut bunlardan.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abartı ama var böleleri. ama ölelerini daha çok severim o ayrı mesele. fantazi olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar