Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah Ulan Ah ..

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Ne olacak bu Fenerin hali , almadığımız adam , teknik direktörü kalmadı .. Bir sürü iyi oyuncu alıyoruz Fener'e gelince oynamıyor hiç biri . Takımın ismini mi rengini mi değiştirsek artık bir çözüm bulmak lazım , uğursuzluk var üstümüzde , gerçi galatasaraylılar voodo yaptırmıştır ama işte değiştirsek geçer belki[hline]Istiaron
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 10 August 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
Ne olacak bu Fenerin hali , almadığımız adam , teknik direktörü kalmadı .. Bir sürü iyi oyuncu alıyoruz Fener'e gelince oynamıyor hiç biri . Takımın ismini mi rengini mi değiştirsek artık bir çözüm bulmak lazım , uğursuzluk var üstümüzde , gerçi galatasaraylılar voodo yaptırmıştır ama işte değiştirsek geçer belki[hline]Istiaron

bişiyler dicektim ama üstümdeki msg ı gördüm hak verdim
takım olmanız lazım
ondan sora isminizi başkanınızı falan da değiştirin de kökten olsun :P[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Ruh yok adam nasılsa paramı alcam diyo çatır çatır da alıyo parasını oh kebap attığı gol başına jip mip bir şeyler uyduruyo tahmini gs de oynayana para kazanıyo :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 10 August 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zengin klubuz..
Ama ne yazikki parayla saadet olmuyo :)
Banka hesabimizda 10 tane gs yatiyor napalim..Turkiyenin en buyuk klubunde oynama zevk'ine eren adam , daha klup binasina ayak bastiginda milyon dolar'lari kapan adam maca cikipta bacagini kirmaz (savasmaz) arkadas
bkz : istanbulspor macinda tuncay'dan baska kosan birini gordunuzmu ??

yannismi ??[hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....

[Bu mesaj madsoul tarafından 11 August 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dayakla adam olunsaydi, e$$ek'ten profesor cikar derler hani :)
i$te fenerbahce'de boyle bi misal, parayla adam olunsaydi, fenerbahce avrupa $ampiyonu olurdu... eeee her$ey parayla kazanilmiyor, bazi $eylere YUREK lazim. ASLAN YUREGI![hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 10 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
Galatasarayın en iyi olduğu zamanlarda oyuncular aşmış süper Van Hoobilmemne değildi ama 40 yıldır birlikte oynuyorlarmış gibi oynuyorlardı bunu kastetmiştim ben.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC

Yanli$ cevap.O zamanki kadro $u an Italya'nin en iyi yabanci oyuncularindan sayilan Emre'yi.
Dunya tarafindan kalitesi onaylanmi$ bir super yildiz olan Hagi'yi.
Barcelona'da kaptanlik yapmi$ bir defans oyuncusu olan Popescu'yu.
Brezilya milli takiminin kalecisi olan Taffarel'i.
Kim ne derse desin TR'nin son donemlerdeki en iyi forvet oyuncusu olan Hakan $ukur'u.
Daha sonra Milan ve Werder Bremende oynayacak olan Umit Davala'yi.
Yine daha sonra Mallorca ve Fenerbahce'de oynayacak olan son donemdeki en hizli defans oyuncusu Fatih'i.
Bir bolumunde Adrian Ilie ve Filipescu'yu(Ki bunlar Ispanyanin buyuk klupleri olan Valencia ve Real Betis'e gittiler daha sonra..)
Daha ya$li olarak gorulemeyecekleri donemlerinde olan Ergun ve Suat'i..(Bu boyle gider..)
Kapsiyordu.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...